Gratis Playstation Plus games december 2016

playstation plus december 2016

Het is alweer december. Voordat we de cadeautjes onder de boom mogen uitpakken is het eerst tijd voor een line-up aan gratis Playstation Plus titels. Er verschijnen wederom zes titels verspreid over de Playstation 4, Playstation 3 en Playstation Vita.

Één dag na pakjesavond verschijnen de nieuwe games in de Playstation Store. Vanaf 6 december kun je de lijst hier beneden voor niks toevoegen aan jouw game bibliotheek op je Playstation 4, 3 of Vita. Let er wel op dat de games van november terugkeren naar hun oorspronkelijke prijs en nog maar tot 6 december gratis te downloaden zijn.

Dit verschijnt er 6 december voor niks:

Deze games keren terug naar hun oorspronkelijke prijs (line-up van november):

Let er op dat je ten allen tijden een Playstation Plus abonnement nodig hebt om alle games in de Instant Game Collection te spelen. Zodra je Playstation Plus abonnement verloopt kun je hem wanneer je wilt weer vernieuwen om weer toegang tot de bibliotheek te krijgen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek