Gratis Pokémon aankomend weekend!

Heb jij een 3DS en heb jij Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire? Dan kan je dit weekend van 24 juli tot 27 juli gratis een mythische Pokémon krijgen, namelijk: Diancie. Wil je exact weten hoe je deze Pokémon kunt bemachtigen? Lees dan snel verder want we stippelen het even voor je uit!

Voor een gelimiteerde tijd kan jij een Diancie krijgen in Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire voor je 3DS. Wees er snel bij want je kunt deze alleen maar krijgen in het weekend van 24 tot 27 juli! Deze mythische Pokémon is net zo talentvol als dat het elegant is, kant en klaar uitgerust met een aantal moves om Diancie gevechtsklaar te maken. Zodra je Diancie ontvangt in je spel krijg je er een speciale verassing bij. Diancie wordt namelijk standaard uitgerust met een Diancite Mega Stone. Met deze steen kan je Mega evolueren in Pokémon.

Diancie-Pokemon-X-and-Y

Diancie komt met de volgende stats:

  • Level: 50
  • Ability: Clear body
  • Moves: Diamond Storm, Moonblast, Dazzling Gleam, Project

Om deze Pokémon te ontvangen via Nintendo Network tussen 24 en 27 juli, moet je het volgende stappenplan doornemen:

  • Selecteer Mystery Gift in het hoofdmenu
  • Selecteer Receive Gift, dan op “yes”
  • Selecteer Get Via Internet, dan op “yes”
  • Ga naar de “delivery girl” in een willekeurig Pokémon Center om Diancie in ontvangst te nemen
  • Save je game!

Dus heb jij een 3DS en Pokémon Omega Ruby, of Pokémon Alpha Sapphire vergeet dan niet dit weekend om je gratis Pokémon binnen te halen via Nintendo Network, heb jij je 3DS al klaar liggen, of laat je deze Pokémon links liggen? Als je nog niet overtuigd bent, bekijk dan de video hieronder om Diancie in actie te zien.

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn sinds november 2014 verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS. Er zijn tot op de dag van vandaag al 9,3 miljoen exemplaren van deze Pokémon editie verkocht.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek