Gravity Rush 2 demo speelbaar op PS4

gravity rush 2

Gravity Rush 2 ligt vanaf 18 januari in de schappen. Voordat het zover is, kunnen we echter aan de slag met een demo van de game! Deze is vanaf vandaag beschikbaar in de PS Store.

Demo’s zijn tegenwoordig een zeldzaam fenomeen, dus grijp deze kans en herleef de goede oude demo tijd! Bekijk de teaser van Gravity Rush 2 hier beneden:

Anime

Naast de demo, die vanaf vandaag beschikbaar is, verschijnt er ook een anime van de game. Deze zal op YouTube te bekijken zijn vanaf Tweede Kerstdag. De serie zal één aflevering van 20 minuten bevatten. Deze zal als brug dienen tussen de twee Gravity Rush games, en zal ingaan op de cliffhanger waarmee deel 1 eindigde.

Personages als Kat en Raven zijn te zien in de anime en zullen tevens de hoofdrol spelen in de nieuwe game.

Gravity Rush 2 is vanaf 18 januari verkrijgbaar voor PS4. De demo is vanaf vandaag te downloaden via de PS Store. De anime is vanaf 26 december te zien op YouTube.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek