Groot onderhoud website en forum

under_construction

Eens in de zoveel tijd plannen wij een dag in waarin wij groot onderhoud gaan plegen aan de website en het forum. Ook dit jaar hebben wij weer een ruime dag nodig om alles weer vlekkeloos te kunnen laten draaien. Ter voorbereiding op de nieuwe website zullen wij dit onderhoud hoofdzakelijk gaan doen.

Ja, je leest het goed. intheGame gaat over op een nieuwe website. Althans, we gaan alle zaken die wij hebben in een eenheid ombouwen en vernieuwen. Daaruit kun je opnemen dat we bijvoorbeeld de website en het forum in de zelfde style en layout gaan ombouwen. Om dit alles te kunnen doen is er bepaalde voorbereiding nodig, dit kunnen we niet doen zonder een dag ervoor uit te trekken. Aankomende zaterdag zullen wij dit onderhoud gaan doen. Op deze dag zal de website en het forum slechter bereikbaar zijn. Vanaf 11:00 uur tot 23:00 uur zal iedere gebruiker hier hinder van hebben. Als alle geplande zaken goed gaan zullen wij hoogstwaarschijnlijk iets eerder weer online zijn maar wij gaan ervan uit dat we alle tijd nodig zullen hebben.

Uiteraard zullen wij jullie regelmatig even een update geven met de vorderingen in dit groot onderhoud die we maken. Zoals ook al aangegeven in het jaarverslag van 2015 zal intheGame ook dit jaar weer meer en beter investeren en innoveren. intheGame zal dit jaar met een totaal nieuw uiterlijk het jaar afsluiten, een nieuwe style voor alle platformen en voor de eindgebruiker een nog beter gebruiksgemak. Ook binnen de intheGame community hebben wij grote plannen, deze zullen wij met veel plezier gaan uitwerken en implementeren. Of deze plannen allemaal dit jaar gerealiseerd zullen en kunnen worden is ook voor ons nog een vraag maar we zijn er volop mee bezig en we maken nu al grote stappen.

Wij bieden alle bezoekers en lezers nu al onze excuses aan voor het ongemak die jullie as. zaterdag zullen gaan hebben. Bij de lancering van de nieuwe site zullen wij ook een leuke giveaway actie gaan doen, deze zal groot uitgepakt gaan worden!

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek