Grootste Black Ops 3 expansion map

Awakening Rise Map

Met nog maar een aantal dagen te gaan tot de nieuwste DLC van Call of Duty: Black Ops III, genaamd ”Awakening” uitgebracht wordt. In de tussentijd is er nog informatie over de grootste map vrijgegeven. Deze map heet Rise. De map speelt zich af tijdens een strenge winter in Zurich op een construction site.

Het design van deze map zal voor veel spelers ”Most Satisfying” zijn voor de movement skills die Black Ops III met zich mee brengt. Dus je kunt verwachten dat overal in de map mensen zullen rondspringen als gekken, wat in de core maps al genoeg gebeurt! Om je een indruk te geven van de map heeft Activision een video online gezet en die hebben wij voor jou hier beneden staan. Daarbij moet er gezegd worden dat de trailers van de maps aardig kort zijn, maar dit zal natuurlijk wel het wachten voor sommigen moeilijker maken.

Rise heeft een fabriek/bouw sfeer, maar wel echt zoals je het kan verwachten van een Call of Duty game. Andere maps en de nieuwe zombie map van de expansion hebben wij ook al besproken. Mocht je dit gemist hebben kun je die hier, hier en hier bekijken. Voor de mensen die nog steeds Black Ops III spelen is er momenteel een Double Experience event bezig, dus zeker online komen, mocht je nog wat levels erbij willen hebben! De DLC zal 2 februari releasen voor de Playstation 4 en pas later op de Xbox One en PC. Deze datum is tot nog toe onbekend: dit hebben Activision en Sony zo onderling afgesproken.

Ben jij benieuwd naar deze expansion/DLC of speel jij liever gewoon de oude vertrouwde maps die de core game aan biedt? Laat het ons weten in de reacties beneden en vergeet niet de site te checken voor meer nieuwtjes, prijsvragen en nog een hele boel andere dingen!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek