De grootste game releases voor November

November Skyrim Switch

Er zijn weer een aantal mooie titels die deze maand uit zullen gaan komen. Jullie kunnen van ons natuurlijk ook weer een boel mooie reviews verwachten! Hier beneden zijn een aantal top-titels te lezen, die binnenkort in jullie systemen zullen staan.

3 november:

Op deze dag zal een grootste shooter terugkeren naar zijn roots, de Tweede Wereldoorlog. Call of Duty: WWII zal op die dag gaan verschijnen voor de Playstation 4, PC en Xbox One! Sledgehammer hoopt met deze titel een boel oude fans terug naar de game te brengen, ben jij daar één van? We zullen de cijfers na launch gaan zien.

November Cod WWII

7 november:

Op deze dag zal een controversiële en populaire Playstation Exclusive toch gaan verschijnen op de PC: Nioh: Complete Edition. Deze game werd de Japanse Dark Souls genoemd en verdient een boel spelers op de PC want de game is fantastisch! Deze complete editie heeft de drie expansion er al bij zitten: Dragon of the North, Defiant Honour en Bloodshed’s End.

November Nioh PC

Nioh is niet de enige titel die op 7 november zal verschijnen! Ook Switch spelers kunnen deze dag genieten van Sonic Forces. Het is de hele Sonic Fandom in één game geduwd. De game zal niet alleen voor de Nintendo Switch verschijnen, maar ook voor de Playstation 4, PC en Xbox One!

November Sonic Forces

10 november:

drie dagen na dat Switch fans kunnen genieten van Sonic, komt er nog een titel uit voor deze console. Doom krijgt een Switch versie! Veel mensen zijn heel erg benieuwd naar hoe deze zal lopen, en zal uitzien. Ook zal op deze dag een Mario game verschijnen voor op de 3DS: Mario Party: The Top 100. Deze franchise begon in 1998 en krijgt nu een top 100 versie met de favoriete en beste mini-games.

November Mario Party

De laatste titel die op deze dag zal verschijnen is er één waar race-fans naar uit kijken. Need for Speed Payback zal op deze dag in de schappen te vinden zijn. Dit is onder andere de game die inspiratie heeft gepakt van de Fast & Furious serie. Op Gamescom hadden wij een goede eerste indruk van de game, in de review kan je snel genoeg onze volledige mening lezen!

November Need Speed

In het midden van de maand zal L.A. Noire (14 nov) nog verschijnen samen met Lego Marvel Super Heroes 2! Beide games zullen uitkomen voor op de Switch, PS4 en XB1. De Lego Marvel game zal nog een PC debuut erbij maken. 17 november is de dag voor alle Pokemon fans! Als jij nog geen genoeg kan krijgen van Sun & Moon (3DS), dan is het nu tijd voor de Ultra versies. Deze games zullen de core game flink uitbreiden en verbeteren met meer features, story en content!

November Ultra Sun Moon

De laatste grote titel die op deze dag zal verschijnen is Star Wars Battlefront 2! Deze game zal uitkomen voor PS4, XB1 en PC! Dit keer met een uitgebreide single player, betere graphics, meer content en een boel verbeteringen tegenover de eerste game! We zullen zien hoe dit uit zal gaan pakken.

SW BF2 November

Nog een aantal andere releases zijn:

  • The Elder Scrolls 5: Skyrim (Switch) op 17 november
  • The Sims 4 (PS4, XB1) op 17 november
  • The Inpatient (PSVR) op 21 november
  • Resident Evil: Revelations (Switch) op 28 november

Welke game ga jij zeker weten halen deze maand? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek