Grote Elder Scrolls Online update scalet jouw level

The Elder Scrolls Online

Guild Wars 2 deed het vanaf launch, World of Warcraft vanaf Legion en nu is Elder Scrolls Online aan de beurt: het scalen van het gebied naar jouw level. Zo kun jij vanaf het begin van de game al overal naar toe in Tamriel!

Bethesda ziet dit als een grote stap vooruit voor de game. Spelers zijn in het begin steeds dezelfde maps aan het spelen in dezelfde saaie volgorde. Nu hoeft dit dus niet meer. Je kunt de hele wereld ontdekken in welke volgorde dan ook! Het enige wat je moet doen is de tutorial eventjes spelen.

“delivers the freedom gamers expect from all great Elder Scrolls games–more self-determination and playing options for veteran players and new players alike.”

Nog iets wat verandert is het verwijderen van restricties op Alliances. Voorheen kozen spelers een Alliance bij het creëren van het personage, en dit werkte dat als een soort van barricade. Meerdere games hebben dit probleem. Denk aan Alliance Vs. Horde. Maar nu heeft Elder Scrolls Online de mogelijkheid om met spelers van een andere alliance samen te spelen en een group te maken.

Andere veranderingen in deze update zijn de opties om mensen overal buiten Cyrodiil te duelen, veranderingen in het loot-systeem en er zijn kleine veranderingen gebracht aan Craglorn. Craglorn is nu meer solo-friendly. Op de PC versie is deze update nu al te downloaden. De Playstation 4 en Xbox One zullen tot 18 oktober moeten wachten op deze update, wat ook alweer om de hoek is.

Veel mensen vinden dat de game te outdated is om nog content te krijgen, wat vind jij? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek