Grote Pokemon GO update: Mew en daily quests

pokemon go niantic nintendo

Niantic heeft aangekondigd dat Mew binnenkort in Pokemon Go zal verschijnen. Deze week (de 30ste) komt er een grote update uit waarin meerdere nieuwe features zullen uitkomen, waaronder daily quests.

Om Mew te unlocken zullen Pokemon GO spelers aan de slag moeten gaan met daily quests die uit verschillende taken zullen ontstaan. Daar zal zeer waarschijnlijk een verhaallijn in zitten. Spelers zullen voor professor Willow Field Research opdrachten gaan uitvoeren naast de special research quests. Dit zal voor veel spelers een reden zijn om weer elke dag te gaan spelen gezien dat er meer verschillende pokemon zullen verschijnen.

Field Research in Pokemon GO zal ontstaan uit het swipen van pokestops. Spelers zullen dan stempels krijgen. Deze opdrachten zullen per dag anders zijn. Spelers kunnen er zo veel als ze willen voltooien. Na het behalen van 7 stempels zullen spelers beloond worden met een research breakthrough die zou kunnen leiden tot een confrontatie met een legendarische pokemon.

pokemon go update mew

Het bericht lijkt mew niet specifiek te noemen maar het lijkt wel om de 151e pokemon te gaan. Het zal dus in ieder geval anders inelkaar zitten dan de manier waarop spelers nu aan mewtwo kunnen komen. De mewtwo raid zijn namelijk nog steeds alleen op invite basis mogelijk.

De special research events zullen de verhaallijn van Pokemon GO verder brengen. Professor Willow zal spelers vragen om hem te helpen met zijn eigen projecten. Dit is de eerste keer dat Niantic bezig is met een verhaal in de game sinds de release in 2016. Hoe lang en ingewikkeld de verhaallijn zal zijn is nog niet duidelijk. Vanaf de 30ste zullen we hier achter komen, wanneer de update uitkomt.

Op dit moment kunnen spelers aan de slag met Lugia, die zijn 2e raid ronde maakt. Deze keer is het echter mogelijk om een shiny variant tegen te komen.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek