Grote update voor Driveclub in februari

Driveclub

De racegame Driveclub voor de Playstation 4 zal in februari een grote update ontvangen. De game is al meer dan een jaar oud maar dat wilt nog niet zeggen dat Evolution klaar is met het ondersteunen van de game door middel van nieuwe updates en content. Het is nog niet zeker of de “grote update” een betaalde of gratis update zal zijn.

Een vreemde situatie voor de Driveclub fans die nog steeds erg van de game kunnen genieten. De Season Pass is namelijk al afgelopen sinds juli 2015. Aangezien er nu opeens een “grote update” staat gepland zijn fans bang dat het een betaalde update gaat worden ondanks dat ze een Season Pass voor Driveclub hadden aangeschaft.

 

Hierboven in de Tweet is te lezen dat er dus van alles wordt uitgepakt in de aankomende update. Betaald of onbetaald is nog niet duidelijk, het zou daarnaast ook een combinatie kunnen zijn van beide. Wanneer er werd gevraagd naar de update en de prijs werd er geantwoord dat de details in de aankomende weken worden vrijgegeven. Nog even volhouden dus!

In de video is niet zo heel veel te zien, maar wellicht dat alle Driveclub fans het een en ander eruit kunnen opmaken. Een nieuw circuit? Nieuwe voertuigen? Of totaal iets anders? Wat denken jullie dat deze nieuwe update zal brengen? Laat het ons weten.

Driveclub begon met een valse start in oktober 2014 maar heeft ondertussen toch al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht, een uitbreiding: Driveclub Bikes en een Playstation Plus versie van de game waar iedereen de hoop al van had opgegeven. Evolution heeft de hoop echter nooit opgegeven en hebben er alsnog een top racegame van gemaakt.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek