Grote update voor Gears of War 4 in aantocht

Gears of War

Microsoft heeft  aangekondigd dat Gears of War 4 een grote update gaat krijgen in April. Nieuwe maps, wapen balancing en content dat te maken heeft met Pasen wordt in de nieuwe update beschikbaar.

Om te beginnen gaan we praten over de content die tijdelijk beschikbaar is. Pasen brengt namelijk een nieuwe game mode met zich mee naar Gears of War 4. De nieuwe mode heet “Bunny Hunt”. Iedere player krijgt een konijnenhoofd, geweren, en een map.. De rest kunnen jullie wel zelf invullen! Ook zijn er 5 chocolade skins vrij te spelen, maar je moet wel goed zoeken want ze zijn goed verstopt! Meer informatie over de content die komt met Pasen, zal Microsoft snel aankondigen. Het Paas-event zal starten op 14 april.

Voor de “nieuwe” maps die erin gaan komen, zullen oude spelers een tikje nostalgie voelen. Er zijn 2 maps aangekondigd die oorspronkelijk komen uit Gears of War 3, namelijk Slab en Hotel. De maps zijn daarnaast iets aangepast en verbeterd zodat zij beter in Gears of War 4 passen (niet te verwarren met Pasen).

Voor de mensen die in bezit zijn van de season pass kunnen deze maps nu al spellen in de “Developer Playlist”. In deze playlist kunnen zij tevens Double XP en een 20% aan bonus credit boost verwachten. Daarnaast zullen de maps Slab en Hotel voor iedereen beschikbaar worden op 11 april.

De update brengt nog meer met zich mee, namelijk een oude character uit de vorige games. De Locust karakter Kantus zal zijn verschijning maken in Gears of War 4, na opvolging van Tai die in maart beschikbaar is geworden.

Er zijn nog andere dingen die de update met zich meebrengen. Nieuwe Horde en Versus events staan gepland voor 21 april en 28 april, over deze nieuwe modi is echter geen informatie vrijgegeven. Wel heeft Microsoft meer gezegd over de wapen updates die gaan komen.

“Our Core changes mostly focus on making the starting weapons fit their role better than before, with reduced range on the Gnasher, improvements to the Hammerburst and slight tweaks to the Lancer, for Competitive, it’s all about adjustments that highlight the teamwork and competitive nature of playing with these team-focused settings.”

– Microsoft Studios, over Gears of War 4.

Wat vinden jullie van deze updates? Laat je mening achter hieronder in de reacties!

Een specifieke release datum voor de nieuwe update naar Gears of War 4 is nog niet bekend gemaakt, maar deze zal niet lang meer op zich laten wachten! Kijk jij al uit naar deze update? 

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek