Grow Home deelnemer Vote to play PS4

grow_home_logo

Ubisoft Reflections maakt bekend dat Grow Home, een verticale adventure game is dat deel gaat nemen aan het PlayStation Plus vote-to-play programma. Hierin kunnen mensen stemmen op welke game dat zij willen zien. In Grow Home zijn spelers vrij om een vreemde, maar open wereld vol met drijvende eilanden, majestueuze grotten en watervallen in een mooie en minimalistische kunst stijl te verkennen.

De spelers nemen de rol van BUD (Botanische Utility Droid). BUD is een opgewonden kindachtige robot die op een missie gestuurd word om de Melkweg te zoeken voor nieuwe plantsoorten die zijn wereld kunnen redden. Door het laten groeien en sturen van de reusachtige Star Plant in het midden van torenhoge organische beeldhouwkunst, zijn spelers erin in staat om de planeet te hervormen. Hierdoor maken ze een prachtig landschap waarmee ze kunnen klimmen naar ongekende hoogtes! De innovatieve klim controls van het spel en de unieke vaardigheden die de spelers als BUD hebben. Daagt de spelers voortdurend uit om hoger te gaan.

“Maar een verkeerde beweging en het is een lange weg naar onder!”

De key features van deze game zijn:

  • klimmen: want anders vind je de Melkweg nooit;
  • Groeien: zonder de Star Plant zal het je een stuk moeilijker gemaakt worden;
  • Onderzoeken: in ieder gaatje en hoekje kan iets liggen dat jou helpt bij jou missie!

Als deelnemende game aan het vote-to-play programma van PlayStation 4, zal Grow Home onderdeel uitmaken van een diverse selectie van spellen waar de playStation plus leden op kunnen stemmen. De leden kunnen hun stem uitbrengen vanaf 13 augustus 2015, waarna de resultaten op 24 augustus zullen worden aangekondigt. Het winnende spel zal gratis beschikbaar zijn voor PlayStation Plus leden. Meer informatie over de campagne is te vinden op onze website.

Voor spelers die op Grow Home gestemd hebben zal de game pas twee september beschikbaar zijn op de PlayStation. Voor de PC is deze game al uit sinds 4 februari en kost €7,99

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek