GTA Online cheaters krijgen zwaardere straffen

GTA V online cheaters ban

Rockstar Games gaat nieuwe maatregelen treffen tegen cheaters in Grand Theft Auto V. Het gaat dan natuurlijk om de multiplayer mode, GTA Online. Spelers die op oneerlijke wijze in game geld hebben verkregen zullen deze weer zien verdwijnen uit hun bank. Door het geld weer af te pakken wil de developer de game omgeving eerlijk houden.

Spelers die voortaan een alert krijgen dat hun gedeelde bank balans is gewijzigd zullen merken dat dit komt omdat er oneerlijk verkregen geld aanwezig was. Alleen de bedragen die op oneerlijke manieren zijn verkregen zullen verwijderd worden. Spelers die geld hebben gekregen door middel van shark cards bijvoorbeeld, zullen dat geld houden. De developer kondigde ook aan dat de bans en schorsingen aangepast zullen worden. Spelers die voor het eerst de fout in gaan, zullen een tijdelijke ban krijgen. Daarna zal pas een permanente ban worden opgelegd. Spelers met een tijdelijke ban zullen totaal geen toegang tot GTA Online krijgen. Op de GTA V homescreen zal de datum van het einde van de ban getoond worden. Spelers die geschorst worden zullen daarnaast al hun progressie verliezen. Dat betekent dus characters, property en inventory.

GTA V cheaters ban

GTA Online bans kunnen niet teruggedraaid worden. Spelers kunnen een ban ontvangen voor het gebruiken van modded content of voor het misbruiken en exploiten van gameplay mechanics. Rockstar kan daarnaast spelers bannen voor het manipuleren van beschermde game date en code of voor het bemoeien met de gameplay ervaring van andere spelers. Afhankelijk van hoe erg je de fout in gaat, zal je een tijdelijke of permanente ban ontvangen. Tenzij je eerder de fout in bent gegaan natuurlijk. In dat geval zal het hoogstwaarschijnlijk een permanente ban zijn.

Rockstar heeft naast de ban wijzigingen ook goed nieuws. Tijdens een Halloween event kunnen spelers een motor met een skull thema unlocken. Daarnaast kun je deelnemen aan de nieuwe Angels v.s. Demons mode.

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek