GTA 5 nieuwe mode: Till Death Do Us Part

Grand Theft Auto Online

Als Valentijnsdag evenement heeft Rockstar iets leuks in petto voor Grand Theft Auto 5: een mode in GTA Online waarin je volgens de makers deel kunt nemen in een ultieme vierdubbele date. Deze game mode heet dan ook ‘Till Death Do Us Part’ – hoe romantisch!

Zit jij al in de sfeer voor Valentijn? Lekker met je partner gezellig doen, of voor de zelfliefhebbers hier een one-man-date! Ook al zullen dit jaar veel mensen waarschijnlijk op deze datum lekker naar Deadpool gaan kijken in de bioscoop, echte GTA spelers zijn dan waarschijnlijk deze nieuwe online mode aan het spelen!

Dit is hoe het werkt: teams van twee mensen gaan nek-aan-nek met drie andere gepaarde teams en als één van het ”paartje” dood gaat, verliest jouw team automatisch. Rockstar zegt dat als jouw partner dood gaat, jij jezelf op dramatische wijzen zult gaan vermoorden. Deze game mode is beschikbaar in vijf romantische zones ergens in de grote map van GTA Online. Je kunt makkelijk in deze mode springen, en hier beneden is een korte gameplay video ervan te zien:

Dit is onderdeel van de Be My Valentine update die Rockstar uitgebracht heeft en die de gehele week te spelen zal zijn, inclusief dit weekend. In de BMV update zitten nieuwe auto’s, kleren, accessoires, noem het maar op! Ook zal de kledij uit de vorige Valentijns update van vorig jaar weer beschikbaar zijn voor degene die het nog niet hebben! GTA is nog een hele actieve game, vooral online en Rockstar doet dan ook reguliere updates en DLC’s releasen zoals deze. Hopelijk blijven ze dit nog lang doen!

GTA Online Valentine

Wat ga jij doen met Valentijn? Uiteten met je wederhelft? Een date met je rechterhand? Helemaal niks? Of, misschien ben je bezig met het spelen van deze leuke update voor Grand Theft Auto Online! Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening! Deze update is beschikbaar vanaf gisteren voor de Playstation 4, Xbox One en de PC.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek