GTA 5 Online Deadline update

GTA 5 Online deadline

GTA 5 Online komt weer met enkele nieuwe features. Een video op YouTube gepost door Rockstar Games laat een nieuwe minigame gezien, genaamd deadline. De update bevat daarnaast ook een nieuw model motor en nieuwe kleding.

De deadline minigame is een wedstrijd waarbinnen spelers moeten proberen elkaar van hun motor te gooien. Iedereen rijdt op een speciale motor die een lichtstreep achterlaat. Als je over een lichtstreep rijdt zal je crashen. Om het voor jezelf makkelijker te kunnen maken en voor je tegenstanders moeilijker zitten er ook boosts in de minigame. Een voorbeeld van de boosts is de hop. De hop maakt het voor de speler mogelijk om over de lichtstreep van een tegenstander te springen. De minigame heeft kenmerken van de Tron serie.

Nieuwe motor en kleding

Naast de minigame bevat de update ook een nieuw model motor en nieuwe kleding. Het nieuwe model motor is de Nagasaki Shotaro en het model wordt gebruikt in de deadline minigame. Bij aankoop van de Nagasaki Shotaro krijgt de speler ook een Nagasaki shirt en een ander kledingstuk dat past binnen de stijl van de deadline minigame. De deadline minigame kan vanaf dit moment gespeeld worden en omdat Rockstar Games zijn spelers wil motiveren om het uit te proberen krijg je tot en met 21 november dubbele GTA dollars en RP als je de minigame speelt.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek