GTA IV’s Liberty City komt naar GTA V

GTA 4 Liberty City

Liberty City, de stad waar GTA IV zich afspeelt, komt naar GTA V. Het OpenIV team is al sinds 2015 bezig met het maken van een mod voor de map. In een blogpost laat OpenIV weten dat hun project om Liberty City naar GTA V te porten bijna compleet is.

Hierboven zie je de eerste launch trailer van de Liberty City map. OpenIV laat ons weten dat de mod geen vervanging is. Liberty City zal niet in de plaats komen van Los Santos, maar bevindt zich aan de andere kant van de zee.

Hoe kun je de mod spelen?

Om de mod van OpenIV te kunnen gebruiken heb je twee dingen nodig, namelijk GTA IV en GTA V op je pc. Een tool van OpenIV zal dan de Liberty City map vanuit GTA IV naar GTA V porten. De mod is wel alleen speelbaar offline, omdat Rockstar geen mods toelaat in GTA Online. Wanneer de mod precies gereleased gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. OpenIV laat weten dat zij hem zo snel mogelijk willen releasen, maar dat ze nog geen daadwerkelijke releasedatum kunnen geven.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek