SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

GTA Online: Executives and Other Criminals update!

gta itg

Grand Theft Auto Online blijft lekker gespeeld worden onder de community en Rockstar blijft maar doorgaan met content leveren aan deze schone virtuele wereld! Volgende week zal er een mooie update verschijnen waar velen op hebben gewacht! Nee, de hackers worden niet aangepakt, maar we krijgen wel zelf inrichtbare appartementen en zelfs jachten!

In de nieuwe update van GTA Online welke op 15 december live zal gaan kan jij nog meer laten zien wat voor rijke patser jij bent. Genoeg reden om nog eens een bank te veroveren is het wel. Er verschijnen namelijk woningen op de markt die zelf in te richten zijn, paalwoningen in de Vinewood Hills en voor de liefhebbers van de zee: een extravagante, upgradeable Super Yacht, inclusief je eigen personeel!

Je hebt de mogelijkheid om een VIP te worden en je eigen onderneming te starten. Met deze onderneming krijg je toegang tot nieuwe co-op jobs, uitdagingen en speciale vaardigheden in Freemode. Je kan zelfs andere spelers inhuren die jouw bodyguard zullen zijn. Zij zullen dan Salaris krijgen en een aantal extra’s, waaronder: RP, GTA Cash en stat boosts omdat ze werken voor een VIP.

Als VIP neem jij het met jouw organisatie op tegen andere VIP’s in de Freemode. Dit zal gebeuren door middel van nieuwe missies die volop gebruik gaan maken van de nieuwe defense-options. Gewapende voertuigen, de Turreted Limo en een raketverweersysteem die op de Super Yacht aanwezig is. Heb jij een Super Yacht, dan krijg je ook nog eens een suite waarin ondersteunende upgrades aanwezig zijn voor je voertuig, zoals de SuperVolito Carbon-helikopter en je eigen waterscooter.

Een aantal Freemode Events zullen automatisch worden aangepast wanneer er een organisatie aanwezig is in de map. Zo krijgt een organisatie de opdracht om een Executive op te sporen en te verdedigen terwijl een andere organisatie de opdracht krijgt om deze Executive te executeren! Vet!

Wij kunnen niet wachten om een eigen onderneming op te zetten, ik ga nu lekker verder met geld tellen op m’n splinternieuwe jacht, later!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Vorige DLC van Lowriders zag er ook heel vet uit, maar dit liep al snel uit de hand om dit te gebruiken als nieuwe camper spot en de veel te hoge bedragen van de upgrades. Ben benieuwd hoe dit eruit gaat zien, ziet er in iedersgeval veel belovend uit!

  • Reken maar op flinke japen.. Gok zo’n 20 miljoen voor die boot? 😛

   • Maar dat is nog aanvaardbaar, ik bedoel kijk wat je ervoor krijgt allemaal en wat je ermee vrijspeeld… Daar moet je iets voor doen!

    Maar 500k voor hydraulica vond ik veel te veel!!

    • 90k voor een toeter die klinkt als de intro van gta 4, ik heb m’n geld nog nooit zo perfect besteed als die dag…

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk