GTA Online: Executives and Other Criminals update!

gta itg

Grand Theft Auto Online blijft lekker gespeeld worden onder de community en Rockstar blijft maar doorgaan met content leveren aan deze schone virtuele wereld! Volgende week zal er een mooie update verschijnen waar velen op hebben gewacht! Nee, de hackers worden niet aangepakt, maar we krijgen wel zelf inrichtbare appartementen en zelfs jachten!

In de nieuwe update van GTA Online welke op 15 december live zal gaan kan jij nog meer laten zien wat voor rijke patser jij bent. Genoeg reden om nog eens een bank te veroveren is het wel. Er verschijnen namelijk woningen op de markt die zelf in te richten zijn, paalwoningen in de Vinewood Hills en voor de liefhebbers van de zee: een extravagante, upgradeable Super Yacht, inclusief je eigen personeel!

Je hebt de mogelijkheid om een VIP te worden en je eigen onderneming te starten. Met deze onderneming krijg je toegang tot nieuwe co-op jobs, uitdagingen en speciale vaardigheden in Freemode. Je kan zelfs andere spelers inhuren die jouw bodyguard zullen zijn. Zij zullen dan Salaris krijgen en een aantal extra’s, waaronder: RP, GTA Cash en stat boosts omdat ze werken voor een VIP.

Als VIP neem jij het met jouw organisatie op tegen andere VIP’s in de Freemode. Dit zal gebeuren door middel van nieuwe missies die volop gebruik gaan maken van de nieuwe defense-options. Gewapende voertuigen, de Turreted Limo en een raketverweersysteem die op de Super Yacht aanwezig is. Heb jij een Super Yacht, dan krijg je ook nog eens een suite waarin ondersteunende upgrades aanwezig zijn voor je voertuig, zoals de SuperVolito Carbon-helikopter en je eigen waterscooter.

Een aantal Freemode Events zullen automatisch worden aangepast wanneer er een organisatie aanwezig is in de map. Zo krijgt een organisatie de opdracht om een Executive op te sporen en te verdedigen terwijl een andere organisatie de opdracht krijgt om deze Executive te executeren! Vet!

Wij kunnen niet wachten om een eigen onderneming op te zetten, ik ga nu lekker verder met geld tellen op m’n splinternieuwe jacht, later!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek