GTA Online: Festive Surprise 2015

gta itg

In de virtuele wereld van Rockstar wordt natuurlijk ook kerstmis gevierd, door jullie! Vanaf nu tot en met 5 januari zal Grand Theft Auto Online helemaal in het teken staan van kerstmis. Hierin zullen er nieuwe items worden toegevoegd om jouw character mee aan te kleden, je auto op te fleuren of je huis aan te passen aan de kerst sfeer!

Naast de kerst spullen die we in 2013 en in 2014 al hebben gezien zullen er dit jaar weer een aantal nieuwe items verschijnen, waaronder nieuwe kerstmannen pakjes, nieuwe pyjama’s, vier nieuwe maskers, drie kerstmis toeters voor in je auto en natuurlijk een kerstboom op Legion Square, jouw appartement en in je jacht, als je die hebt gekocht. Al deze items zullen geheel gratis verkrijgbaar zijn in GTA Online voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Kerst GTA

De tweede update op rij waar de Xbox 360 en Playstation 3 geen nieuwe items ontvangen, is het voor Rockstar dan toch afgelopen met de vorige generatie? (Nog) niet helemaal, want er komen speciale “gifts” naar alle consoles toe, let dus goed op! Sneeuwbal gevechten die ontstaan door een plotselinge sneeuwstorm of aanpassingen in de bekende Adversary Modes zijn allemaal te verwachten de aankomende dagen. Explosieven naar andere mensen gooien terwijl je verkleed bent als de kerstman blijft natuurlijk ook gewoon lachen.

Wil jij graag gratis 1 miljoen GTA$ winnen? Doe dan mee aan de #FESTIVESURPRISE2015 SNAPMATIC PHOTO CHALLENGE. Wat moet je hier voor doen? Heel simpel, plaats een foto op Social Club met de tag #FestiveSurprise2015, met op de foto jouw beste kerst-snapmatic. De vijf beste inzendingen zullen vervolgens gratis 1 miljoen GTA$ winnen en zullen een tijdje te zien zijn op de Newswire.

Zijn jullie er al helemaal klaar voor om iedereen in te peperen met sneeuw de aankomende dagen? Wat heb jij gevraagd aan de kerstman dit jaar? Een nieuwe shotgun, of toch die spiksplinternieuwe Zentorno? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek