Gta Online Free mode events komen eraan

grand theft auto 5

Heb je zo’n hekel aan die rot lobby waar je hele tijd in terecht komt wanneer je op GTA Online een potje Deathmatch of zo wilt gaan doen? Hier heeft Rockstar gelukkig iets op verzonnen, 15 september is het dan eindelijk zover! de GTA Online Free Mode events komen eraan!

Herinner je je misschien de trailer nog van Tony Hawk American Wasteland? Revolutionair was dat zeg! Geen laadtijden meer wanneer je van de ene naar de andere stad toe ging. Nee in tegenstelling tot de laadtijden moest je 5 minuten lang een tunnel door skaten terwijl op de achtergrond de nieuwe stad geladen werd, geen laadscherm dus, maar toch weer wel.. een klein beetje.

Met de nieuwe update van GTA Online worden er game modi toegevoegd aan de Free Mode van GTA Online zodat je toch lekker een uitdaging of iets dergelijks kan doen maar niet eerst 10 minuten hoeft te wachten tot je lobby vol zit met 12-jarige schreeuwende kinderen die zeggen dat je de game moet gaan starten.

Ieder moment in Free Mode kan er een event opduiken, als je wilt kan je hier aan meedoen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Deze events hebben eindeloze variatiemogelijkheden waardoor je dus heel veel unieke ervaringen zult beleven. uiteraard geven deze ervaringen je natuurlijk ook de nodige GTA$ en PR zoals in de normale game modi.

Wat moeten we nu eigenlijk verwachten van deze Free Mode events? Nou bijvoorbeeld: King of the Castle, dit is een game mode waarin ieder voor zich een kasteel moet beklimmen en de top moet bewaken om punten te scoren, schiet of sla jouw vijanden lekker na beneden, net zoiets als King of the Hill dus.. Hunt the Beast is een game mode waarin er een speler wordt getransformeerd tot een snel, sterk en beestachtig wezen. Hierbij moeten de andere spelers dit beest gaan opjagen, en als jij het beest bent moet je er dus voor zorgen dat jij niet de prooi bent, maar de jager. Free Mode events komen daarnaast ook in de vorm van stunt uitdagingen, bijvoorbeeld de langste wheelie maken, het langst door de lucht vliegen met een landvoertuig of de meeste bijna ongevallen veroorzaken, zonder te crashen.

Samen met deze Free Mode update komen er ook twee nieuwe Adversary Modes bij, deze zijn: Hunting Pack, een game mode waarin jij met je team een voertuig moet afleveren op een bepaalde plek. In dit voertuig zit trouwens een bom die afgaat wanneer het voertuig onder een bepaalde snelheid komt. Als tegenstander moet je er dus voor zorgen dat dit voertuig tot stilstaan wordt gebracht! in Cross the Line nemen twee zwaarbewapende teams het tegen elkaar op in neutraal gebied met als doel het terrein van de tegenstanders strategisch te penetreren en zo de overwinning tegemoet gaan.

De nieuwe Free Mode update brengt ook de Rockstar Editor naar de PlayStation 4 en Xbox One, met nieuwe features die ook aan de pc gebruikers worden toegevoegd, zoals een omgevings- en geluidseffecten studio, integratie van Snapmatic, Director Mode updates en meer.

Grand Theft Auto: Online Free Mode events wordt 15 september uitgebracht voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Natuurlijk helemaal gratis en voor niets!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek