GTA Online heeft een nieuwe gamemode, Tiny Racers

GTA Online Tiny Racers

GTA Online heeft vanaf vandaag een nieuwe gamemode genaamd Tiny Racers. Tiny Racers zijn stunt races en brengen GTA weer terug naar de top-down view. Deze top-down view is een terugkeer naar de eerste delen van GTA.

Het is vanaf vandaag mogelijk om Tiny Racers te spelen in GTA Online. De gamemode is een stunt race waarbij maximaal vier spelers kunnen deelnemen. Het doel van de race is om je tegenstanders uit te schakelen zodat je zelf de race kunt overleven. Er zijn meerdere manieren om elkaar van de baan te vegen. Zo kun je iemand klem rijden of van de baan af duwen. Daarnaast kun je ook meerdere powerups oppakken op het circuit. Een voorbeeld van een powerup is een raket die je kan afschieten. Omdat Tiny Racers net nieuw is, zal het deze week het bonus event zijn in GTA Online. Dit betekent dat je voor het spelen van de gamemode dubbele RP en GTA dollars krijgt.

Belastingteruggave

Naast de nieuwe gamemode waar je de komende week extra geld kunt verdienen is er nog een simpelere manier om wat extra ingame cash te krijgen. Als je namelijk inlogt tussen nu en 1 mei krijg je 425000 GTA dollars gestort op je bankrekening. Rockstar noemt het een ‘tax rebate’, een belastingkorting. Het geld staat niet meteen op je rekening. Dit zal ergens in mei gebeuren.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek