GTA Online toont een aankomende update

GTA 5 Rockstar Games Take-Two

Rockstar Games heeft op hun YouTube-pagina een video gedeeld van een aankomende update voor GTA Online. De update zal in juli uitkomen en draait om het nachtleven. De meest interessante nieuwe optie van de update is dat je een eigen nachtclub kunt openen.

GTA Online is nog steeds volop in leven en blijft geüpdatet worden door Rockstar Games. In juli zal er een nieuwe update beschikbaar zijn en op de YouTube-pagina van Rockstar is een teaser video geplaatst. Het thema van de nieuwe update is het nachtleven. Een van de nieuwe mogelijkheden in de game is het openen van een eigen nachtclub. Deze nachtclub moet jij van alles voorzien, zoals werknemers, artiesten, promotie en hoe de club eruit ziet. De nachtclub is natuurlijk niet alleen een leuke plek om te bezitten. Het levert je ook inkomsten op en nieuwe mogelijkheden in de game.

In de video zien we enkele beelden van hoe de nachtclubs er in de game uit kunnen zien. Ook laat de video de namen van vier artiesten zien. De vier artiesten zijn: Solomun, Tale of Us, Dixon en The Black Madonna. De muziek van deze artiesten zal in de update beschikbaar worden en zij zullen ook allemaal in de game te zien zijn. Het is nog onduidelijk of je ze kunt inhuren of wat hun functie is voor jouw nachtclub. Hier zullen we binnenkort meer over horen!

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek