GTA: San Andreas Beste Game Aller Tijden?

San Andreas

De beste game aller tijden? Moeilijk kiezen denk ik toch zo! Als jij net zoveel spelletjes speelt als dat wij doen, maakt dat de keuze natuurlijk alleen maar moeilijker.. Hè.. Shit.. Nu is het zo dat Gaming Public een lijst heeft gemaakt die door een aantal grote namen onder de Gaming Community is ‘goedgekeurd’ als de top games op het moment.

Op nummer 1 eindigde aldus de game GTA: San Andreas, waarschijnlijk zijn er niet veel mensen op deze wereld die de game, of een ander deel van deze serie van games, niet hebben gespeeld. De game heeft een remaster gekregen op PS3/Xbox 360, wat eigenlijk al genoeg zou moeten zeggen!
Maar geef eens eerlijk toe, hoe leuk is het dat je in een game zowat alle illegale activiteiten kunt uitvoeren die mogelijk zijn.
Laat deze screenshots jullie geheugen een beetje opfrissen!

Shootout

Robbery

Ik bedoel, alle dingen waar je waarschijnlijk al eens over gefantaseerd hebt, kon je in deze game waarmaken.. Maar genoeg over GTA, er staan natuurlijk nog meer games op deze lijst, op een verassende 2e plek stond The Walking Dead: TellTale Games. Gebaseerd op één van de grootste comics tot nog toe, The Walking Dead. Natuurlijk volgen er nog veel meer titels op deze lijst, dus hier is die dan:

 1. Grand Theft Auto: San Andreas
 2. The Walking Dead
 3. The Legend of Zelda: The Ocarina Of Time
 4. Grand Theft Auto: Vice City
 5. Batman: Arkham Asylum
 6. Batman: Arkham City
 7. Final Fantasy VII (Ironisch hè)
 8. Resident Evil 2
 9. Fallout 3
 10. Resident Evil 4
 11. The Last Of Us
 12. BioShock
 13. Half-Life 2
 14. Halo: Combat Evolved
 15. Dead Space
 16. Silent Hill 2
 17. Final Fantasy VIII
 18. Portal 2
 19. Mass Effect 2
 20. Max Payne
 21. Deus Ex
 22. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
 23. Shenmue II
 24. Grim Fandango

Wat is volgens jou de beste game die er bestaat? of wat zijn jouw favoriete titels? Laat het ons weten, discussieer en kom erachter wat anderen vinden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek