Guerilla Games spreekt over story Horizon: zero dawn

Horizon Guerrilla story

Er is veel vraag naar meer informatie over Horizon: Zero dawn. Er blijven veel vragen over. Waar komen de robot dinosaurs vandaan, wat is de backstory van Aloy en wat is er aan de hand met de wereld van Horizon? Guerrilla blijkt met opzet informatie achter te houden. Spelers moeten de wereld betreden met een drang om te ontdekken en de mysteries te ontrafelen.

Horizon: Zero Dawn zal een main story line, maar ook een aantal extra’s krijgen. Spelers die graag een backstory en lore winnen verkennen zullen waarschijnlijk niet teleurgesteld worden. Mensen die elke audio log of text willen verzamelen of een narrative in hun spel willen, zullen verrast worden door wat de game te bieden heeft. Guerilla heeft veel dingen voorbereid voor dit soort spelers.

Horizon Guerrilla story

Guerrilla staat bekend voor hun Killzone franchise. Ze gaan nu een hele andere kant op met deze PS4 exclusive. Het gaat deze keer om een open world RPG. Het verhaal zal zich afspelen in de wereld van Horizon. Spelers zullen zich verplaatsen in een jonge vrouw met de naam Aloy. Aloy is een jager en een rebel. Het verhaal speelt zich 1000 jaar na het einde van de beschaafde wereld af. De wereld is overspoeld met robot dinosaurussen die enkel als machines bekend staan. De mensen houden zich schuil in dorpjes met verstevigde muren. Aloy blijkt een buitenstaander te zijn. Daarom gaat ze op zoek naar echte antwoorden.

Aloy wil de wereld dus verkennen en geheimen ontrafelen. Het is de bedoeling dat spelers dit zelfde gevoel krijgen en daarom dus nieuwe machines gaan ontdekken maar ook nieuwe stammen gaan ontmoeten. Het is de bedoeling dat complexe menu’s worden ontweken. De RPG features moeten niet te diep zijn. Er moet een bepaald niveau van toegankelijkheid ontstaan waardoor spelers de game makkelijker zullen begrijpen. Stats moeten ook niet te hardcore worden. Dit om verwarring te voorkomen.

Horizon: Zero Dawn zou in 2016 uitkomen maar werd uiteindelijk uitgesteld. De nieuwe release dat staat nu op 28 februari 2017

 

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek