Guild Wars 2: A Crack in the Ice is hier

Guild Wars 2 A Crack in the Ice

Een tijdje terug hebben we het al gehad over de nieuwe Guild Wars 2 living story episode die ging komen. Gisteren is A Crack in the Ice gearriveerd en hij is geweldig! De game laat met de update meer en meer verbetering zien.

Deze alweer derde episode van het derde seizoen van de Living World zal ons naar het noorden gaan brengen. Waar we in de vorige update naar de Fire Islands gingen met Ember Bay, gaan we nu naar de Northern Shiverpeaks. De map waar we nu heen gaan valt onder de naam Bitterfrost Frontier. Deze map is geweldig groot en YouTuber WoodenPotatoes heeft er een boel over te vertellen.

De map heeft een boel nieuwe mechanics, rewards, enemies, skins en meer! Je kunt met deze patch ook beginnen met het maken van een Legendary Shield genaamd Shooshadoo. Deze nieuwe legendary kun je zo direct hier beneden bekijken.

Over het verhaal van deze patch ga ik niet spoilen. We weten allemaal dat er nu niet één, maar twee Elder Dragons wakker zijn. Zowel Jormag als Primordus zullen hitte en kou naar Tyria gaan brengen. Hoe dit af zal lopen, daar zullen we nog achter moeten komen.

Alsof de medium-sized nieuwe map nog niet genoeg is, zal er ook een nieuwe Fractal zijn. Dit zijn kleine tot grote instanced dungeons die werken met een level-achtig systeem. De nieuwe Fractal zal de Nightmare Fractal heten en heeft vanalles te maken met Asura.

WoodenPotatoes heeft ook nog een lange video gemaakt die alles omschrijft wat met de patch mee is gekomen, ook deze kun je hier beneden weer bekijken. Laat ons weten wat jij van deze update vindt!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek