Guild Wars 2: Eerste Raid Wing

ArenaNet heeft Guild Wars 2 bevorderd door de eerste raid wing te releasen, elke raid zal 3 wings gaan bevatten en om de zoveel tijd zullen nieuwe wings hun debuut gaan maken in de game.. Maar hoe was de eerste wing?

Ik zelf ben niet verder gekomen dan de eerste boss encounter, deze boss heet ”Vale Guardian” en geloof me.. Hij is zeker weten niet zomaar a walk in the park. De area of arena waarin je met de boss zult gaan vechten is een rond plateau met drie pilaren die verschillende kleuren hebben: Rood, groen en blauw. De boss zelf is een groot soort van holographic achtige giant die een aantal krachten bevat. Om het kort te beschrijven, hij maakt gebruik van seekers die op het plateau rondzwerven en een redelijk aantal healthpuntjes eraf hakken. Nadat je ongeveer 33% van zijn health eraf hebt gemept zal hij zich verdelen in drie mini-me versies van hem, allemaal in een andere kleur.. De kleur van de pilaren dus. Elk van deze mini bosses versla je op een andere manier. Ook heeft de boss een timer en als die timer 00:00 bereikt zal de boss in een enraged state gaan die je kunt stoppen door zijn breakbar kapot te CC’en. Dit maakt Crowd Control een heel belangrijke factor in het gevecht. De boss spawned in zijn reguliere mode elke 10 seconden ongeveer een groene cirkel ergens in het gebied waar hij loopt, hier moeten vijf mensen in gaan staan anders wipe je je hele squad al.

2963571-2 2963577-8

Een andere boss in deze raid is Gorseval the Multifarious.. Dit monster bestaat uit tongen en armen van de zielen die hij verslonden heeft. Op zijn rug zit een soort van blauwe lichtgevende bubbel. Ik zelf heb deze boss nog niet bevochten omdat de eerste boss mij nog niet gelukt is. De mechanics van deze boss zijn een beetje sneller te begrijpen. Hij gaat bijvoorbeeld in een shield mode en dan moet jij de spirits killen die naar hem toe lopen andere gaat hij meer damage doen.

2963573-4

Over ongeveer een weekje zal de review van Heart of Thorns online komen, dus houd de site goed in de gaten. Hier heb ik extra mee gewacht tot dat de raids online zouden komen. Wat vind ji van de raids zover? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek