Guild Wars 2 in 2016

Guild Wars 2 heeft einde 2015 een expansion gekregen genaamd Heart of Thorns en er was met deze uitbreiding een hoop content toegevoegd, maar voor de hardcore MMORPG speler is dit natuurlijk ver van genoeg.. Plus het feit dat Heart of Thorns volgens developers pas het begin was van iets heel groots!

Nu Guild Wars 2 op topcijfers draait met een hoogst behaald aantal van 7 miljoen actieve spelers is het natuurlijk wel zo handig om ook weer content te brengen naar de spelers, vooral omdat de game bekend staat om de loyale spelers die al vanaf het begin spelen, wat in een MMO game dan ook wel zo logisch is over het algemeen. Gister is door ArenaNet dus ook een blogpost gepubliceerd met daarin een lijst aan dingen die ze willen gaan doen dit jaar, sowieso staat elke 3 maanden een grote update klaar voor jullie spelers maar ook tussendoor zal een hoop veranderen, qua content EN game features.

0x600

Allereerst wil ik even bekend maken dat gliding nu ook naar Central Tyria komt en je dus in elke PvE map kunt gliden!! The Shatterer krijgt een vernieuwde mechanic net zoals Tequatl die ook gekregen heeft en deze world boss krijgt dus ook een eigen Achievement Category waarin jij weer een hoop Achievement Points kunt gaan behalen. Fractals krijgen een aantal quality of life updates die het zoeken naar een party makkelijker zullen maken en ook een nieuwe daily achievement hub waardoor deze makkelijker te onderhouden is.

World vs. World krijgt ook een aantal updates die het rewarden van spelers beter zal gaan maken zodat deze game feature een stuk essentiëler aan zal gaan voelen aangezien de borderlands tegenwoordig in veel servers een beetje leeg kunnen zijn. Er zullen nieuwe Raid Wings komen, nieuwe PvP Heroes beschikbaar zijn en zo zullen de updates nog een hoop andere content gaan brengen. Wij zullen zodra ArenaNet bij elke update de informatie weggeeft over die update direct een post voor jullie klaar hebben met de informatie over die update!

Hoe vind jij dat Arenanet het onderhoud van Guild Wars 2 bijhoud? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek