Guild Wars 2: iTG Guild

Zoals sommigen waarschijnlijk al gezien hadden, zijn er een aantal artikels geplaatst over de nieuwe expansion van Guild Wars 2: Heart of Thorns. Dit niet alleen omdat ik nu zelf zo’n fanboy ben, maar ook om het feit dat dit feitelijk gewoon één van de beste MMORPG’s is. In ieder geval wint deze de prijs voor originaliteit. Nu heb ik voor de Guild Wars 2 spelers onder ons een handig iets, een guild.

Een aantal weekjes geleden bedacht ik het me, ook al zal de guild nooit geweldig groot worden, iedereen is welkom. Zie het meer als een community guild om elkaar te helpen. Iedereen die iTG kent, lid is van redactie, community, forum of whatever mag deel uitmaken van deze guild. Vooral nu de expansion eraan komt zullen er veel meer mensen weer gaan spelen, ken jij misschien mensen die wel een guild zouden kunnen gebruiken? Who knows!

Heb je nu zoiets van ”Ik kan wel een guild gebruiken, al is het alleen om vragen te stellen” of misschien een lekkere dungeon run te plannen, misschien wel één van de nieuwe raids die gaat komen. Iedereen is welkom!

Stuur even een in-game mailtje naar:

  • Azari Hyakura,
  • Venus Nex.

We zijn nu met zijn drieën in de guild, maar met jullie hulp kunnen wij velen malen groter worden! Mocht je nu nieuw zijn met het spel mag mij ook een mailtje gestuurd worden via het forum of iets.

Voor de mensen die geen Guild Wars 2 hebben maar misschien wel interesse hebben in de game, of op zoek zijn naar een nieuwe game, de core game van Guild Wars 2 is volledig gratis te spelen! Ben je dus niet bekend met de game heb ik hier een aantal oude en nieuwe trailers voor je:

Bevatten deze trailers niet genoeg informatie voor je? Stel je vraag in de reacties hieronder of in het forum!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek