Guild Wars 2 krijgt gratis nieuwe continent

Guild Wars 2 Jade Construct

ArenaNet heeft het erg goed gedaan met de eerste Living World Season 3 episode. Dit was ook te zien aan de cijfers. De game stond weer bij meest gespeeld en best verkocht. Nu is er nieuws over de tweede episode, die over twee weken komt. Dit keer gaan we terug naar een welbekende locatie.

Iedere Guild Wars 1 speler kent het wel. Ook de mensen die de lore interessant vinden zullen enthousiast zijn met deze aankondiging. We gaan terug naar de Ring of Fire island chain! De eerste map die we zullen gaan spelen heet Ember Bay en dit zal waarschijnlijk de aankomst op dit nieuwe continent gaan worden. De Ring of Fire ziet er nu kleiner uit dan in Guild Wars 1 maar zal alsnog twee tot drie maps kunnen gaan worden.

WoodenPotatoes is waarschijnlijk wel de meest gewaardeerde Guild Wars YouTuber en heeft een lange video gemaakt met speculaties over de nieuwe episode. Tot nog toe heeft hij het zelden fout gehad, bekijk de video hier beneden:

Artwork van deze map zal gebracht worden door Josh Foreman, bekend van een boel Jumping Puzzles en onder andere de Super Adventure Box maps. In deze nieuwe map zal ook een Jumping Puzzle te vinden zijn. Deze zal zich midden in een Mursaat Fortress bevinden. Waarom we precies naar de map gaan is nog niet bekend. Waarschijnlijk heeft het te maken met de Mursaat. Het kan ook te maken hebben met Primordus, die nu actief is.

Er wordt gezegd dat deze update rond 20 september uit zal gaan komen. Dit is wat wij tot nog toe weten qua content:

  • Nieuw continent met de eerste map speelbaar genaamd Ember Bay.
  • Mursaat komen terug, misschien wel met meerdere dit keer.
  • Er zullen een aantal Skritt in de map rond lopen.
  • Er komt een nieuwe Mastery om te levelen, speciaal voor de map.
  • Er komt een soort van fast travel systeem met een kanon-achtig iets.
  • Een grote nieuwe Jumping Puzzle midden in een fortress.
  • Heart quests komen terug, dit keer dynamischer en repeatable.
  • Een nieuwe PvP conquest map komt.
  • De tweede story episode van seizoen drie zal speelbaar zijn, meer story dus!

Dit is wat we tot nog toe weten van de update, of er nog meer content zal komen weten we niet. Zodra er trailers en meer informatie online komen te staan kun je het hier bij ons terug lezen.

Guild Wars 2 Ring of Fire Island Chain

De Ring of Fire map van Guild Wars 1.

Kijk jij uit naar de nieuwe update van Guild Wars 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De update zal gratis te spelen zijn en zal rond 20 september launchen.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek