Guild Wars 2 krijgt heist-achtige trailer voor nieuwe Living World episode

Guild Wars 2 Living World

De trailer voor de tweede episode van alweer het vierde Living World seizoen voor Guild Wars 2 werd een weekje uitgesteld. Dit had Mike Z. (hoofd developer) toen al direct in een blogpost aangegeven. Nu, een week later, is de trailer er wel! Het is een bijzondere dit maal.

Deze trailer voelt heel anders dan dat wij gewend zijn. Het eerste stukje is een beetje humoristisch, alsof je naar een Ocean’s Eleven trailer kijkt, of James Bond. De tweede helft word al direct wat serieuzer met een dit maal mannelijke en tevens ook creepy cover van Fear Not This Night. Voor de cover van dit mooie nummer is al direct een aanvraag op de sub-Reddit gemaakt door spelers. De episode zal in het kader staan van Palawa Joko, zoals ook verwacht werd door fans. Maar er is nog iets: De Inquest zijn er weer! Het lijkt erop dat we een groot lab gaan raiden om een bepaalde scientist te vinden, maar wie al het zijn?

Fans gaan helemaal wild om hoe deze trailer gemaakt is en vinden dat het uitstellen ervan de ervaring alleen al volledig waard was. De episode zal op 6 maart ‘lanceren’ en het lijkt erop dat twee personages terug komen. Deze twee hebben we tijdens de expansion volledig misgelopen, en dan heb ik het over Rox en Braham. De twee personages lijken zich nu eindelijk meer in de voorgrond te gooien, nadat Braham zich heeft gedragen als een puber met veel opgekropte gevoelens. Natuurlijk niet raar als je moeder word geëxecuteerd voor je ogen, maar dat terzijde.

Kijk jij uit naar ‘A Bug in the System’, de nieuwe Living World episode van Guild Wars 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek