Guild Wars 2: Living Story ”A Crack in the Ice” trailer

Guild Wars 2 Crack in the Ice
Jormag's Champion

Guild Wars 2 is zich voor aan het bereiden op een nieuwe expansion door middel van een nieuwe story te introduceren. Arenanet heeft hier een speciale manier voor bedacht genaamd Living World. Voorheen versloegen wij Mordremoth in de Heart of Thorns expansion. Na deze expansion begon dus alweer de derde season van de Living World. Dit seizoen begon sterk met het ontwaken van niet één, maar twee Elder Dragons.

The storm is coming…”

Jeetje, wat ziet de trailer voor Crack in the Ice er adembenemend uit! Als Arenanet ergens met de tijd sterk in verbeterd is, is dat het introduceren van nieuwe story chapters met zieke trailers en cinematics. De vorige patch gingen we naar de Ring of Fire maar dit keer gaan we naar het koude noorden in de Shiverpeaks om meer te ontdekken over Jormag.

Het lijkt erop dat dit nog wel eens de meest onthullende en opbouwende story patch tot nog toe zou kunnen worden. Vanaf 21 november kan je deze update spelen en Heart of Thorns is nu voor 50% korting te kopen via de website. Wat vind jij van de trailer?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek