Guild Wars 2: Living World Season 3 finale krijgt trailer

”One Path Ends” wordt de zesde en laatste aflevering voor de Living World Season 3. De episode komt 25 juli uit voor iedereen die Guild Wars 2 speelt en de expansion heeft. Dit is de eerste trailer waar veel mensen zich verdwaald voelen qua waar de game heen gaat. Maar gelukkig hebben wij WoodenPotatoes, die het allemaal een stukje makkelijker maakt.

Komt Livia terug? Krijgen we nu al iets te maken met Palawa Joko, Dhuum, een Elder Dragon of een andere god behalve Balthazar? We zullen moeten wachten tot de daadwerkelijke episode om erachter te komen en kunnen nu natuurlijk alleen maar speculeren! Maar één ding is zeker, het gaat wederom een verdomd-goede aflevering worden! Ook lijkt het erop dat de aflevering langer zal zijn dan de voortgangers.

Buiten dat is de kans groot dat we aan het einde van de episode een eerste teaser krijgen voor de aankomende expansion, waar verder nog niks over bekend is. 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek