Guild Wars 2 Living World Season 3 ‘Flashpoint’ trailer

Guild Wars 2 Living World

Als Guild Wars 2 in het MMO genre ergens in uitsteekt is het wel storytelling. De lore en het verhaal van de game en ook de vorige game werd altijd gezien als een hoogtepunt van de game. Buiten het feit dat de game veel nieuws bracht in het genre, is er vandaag iets specifieks. Om de nieuwe expansion (die binnenkort hopelijk wordt aangekondigd) in te luiden heeft Arenanet iets bedacht; Living World. Dit zijn story patches die de verhaallijn voort blijven zetten, nieuwe maps en content brengen en nieuwe skins. We zijn inmiddels beland bij de vijfde aflevering van het derde Living World seizoen.

Dit seizoen zal zes afleveringen in totaal krijgen, daarna zal hopelijk een expansion aan zijn gekondigd of aan worden gekondigd, net zoals de vorige keer. 2 mei 2017 zal de datum voor Flashpoint worden. De trailer hierboven geeft ons een idee van waar het verhaal dit keer naartoe gaat. Wat er precies in de patch zal zitten is nog niet bekend! Spelers hopen dat een nieuwe expansion dit jaar nog zal komen. Bekijk hier beneden nog even de trailer voor de vorige, Heart of Thorns:

Wat denk jij, is een expansion onderweg? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek