Guild Wars 2 Living World Season 3 komt!

Guild Wars 2 Heart of Thorns

Guild Wars 2 heeft een lange tijd terug een eerste expansion gekregen genaamd Heart of Thorns. Na deze expansion waren er weinig updates qua story omdat de game zich ging focussen op raids, waarbij ze een meesterwerk hebben afgeleverd. Ondanks dat de story lang op zich liet wachten, gaat hij 26 juli 2016 weer verder!

Heart of Thorns was een expansion met een intensieve storyline waarin de game veel verbetering liet zien in onder andere cinematics, gameplay, classes en uitbreidingen, instances en nog veel meer. Ook de quality of life updates brachten veel leuke veranderingen naar de game. Een tijdje nadat Heart of Thorns uit was, kwam de eerste raid wing. Op de dag van vandaag is de eerste raid met zijn drie wings volledig speelbaar in-game.

Bekijk hier boven de trailer van de derde season. Dit zal zich af gaan spelen na het verslaan van Mordremoth. Bijna iedereen die Guild Wars of Guild Wars 2 speelt kent WoodenPotatoes wel. Hij maakt de beste video’s gerelateerd aan de game. Bekijk hier beneden waar hij denkt dat de Living World Season 3 over zal gaan en welke veranderingen er gaan komen. 99% van wat WP zegt in zijn video’s komt uit! Zet je schrap:

ArenaNet heeft ook een aantal vragen beantwoord over de nieuwe season:

Moet je season 1 en 2 nog spelen voordat je de derde kunt spelen?
Nee! Zolang jij de Heart of Thorns uitbreiding in bezit hebt kun jij de derde season gewoon lekker spelen.

Welk level moet mijn character zijn om de season te kunnen spelen?
De content van HoT, dus ook Living World Season 3, is alleen speelbaar voor level 80 personages. Aangezien elke Heart of Thorns purchase een level-80 boost bevat, is dit voor iedereen toegankelijk!

Hoe unlock ik de episodes?
Je zult een pop-up krijgen net als bij de andere seasons, hiermee kun je hem dan gratis unlocken.

Wat kan ik dit seizoen verwachten?
Episodes van seizoen drie zullen om de 2-3 maanden verschijnen en zullen dieper in het verhaal duiken van de Elder Dragons en de White Mantles.

Ga jij de Living World Season 3 spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek