Guild Wars 2: Living World Season 4 Episode 3

Rollerbeetle

Guild Wars 2 spelers ontvingen gisteren een gloednieuwe gratis update. Living World Seizoen 4 Episode 3 is alweer van start gegaan. De volgende uitbreiding op het verhaal voegt een aantal mooie features toe aan de game.

Episode 3 van Season 4 is voor alle spelers toegankelijk die de Path of Fire uitbreiding bezitten. De nieuwe episode voegt een nieuwe map toe en een gloednieuwe mount. De mount kan je een beetje vergelijken met een motor. Je kan er namelijk ongelofelijk snel mee rijden en daarnaast kan je er toffe trucjes mee doen. De nieuwe mount, de rollerbeetle, is trouwens de snelste mount op dit moment.

rollerbeetle

De nieuwe map bevat daarnaast een aantal mooie plaatsen waar jij jouw skills kunt trainen en meesteren om het maximale uit je nieuwe mount te halen. Een aantal dagen geleden mochten wij al een kijkje nemen naar de nieuwe mount, map en story uitbreiding in een playthrough sessie met de ontwikkelaars. Hierbij hebben wij een gedeelte van het verhaal doorlopen en hebben we meer achtergrond verhaal gekregen omtrent deze nieuwe story uitbreiding.

Zoals je misschien verwacht hebt speelt Palawa Joko opnieuw een grote rol. Je zal zelfs een standbeeld van hem aantreffen die tegen je zal spreken als je in de buurt bent. De ontwikkelaars gaven aan dat ze een geruime tijd bezig zijn geweest met de voice lines voor Palawa Joko in deze story uitbreiding en ze met tientallen ontwikkelaars een conference zaal hadden afgehuurd om uitgebreid te discussiëren over welke lines gebruikt zouden worden. Wip dus een aantal keer langs het standbeeld om verschillende voice lines te horen!

Gandara

Ben je een fan van de meta evenementen in Guild Wars 2? Dan kan je je lol ook wel op in deze nieuwe map. Als toevoeging aan het meta event kan je verschillende torens, verspreid over de map, activeren met verschillende wapens. Dit werkt als een soort van Tower Defence. De torens zullen jou helpen tijdens het gevecht. Afhankelijk van jouw contributie in de map zal je je torens beter kunnen uitrusten.

Als klap op de vuurpijl mogen spelers aan de slag met een nieuwe legendary warhorn collection en een nieuwe fractal. Genoeg te doen dus! Ben jij al begonnen?

legendary warhorn

deepstone

deepstone

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek