De beste trailers van de Tokyo Game Show 2016

Tokyo Game Show 2016

De Tokyo Game Show is ondertussen voorbij en heeft een hele hoop nieuwe trailers naar het publiek gebracht. Een aantal daarvan waren zo adembenemend dat ze een artikel verdienen. De beste trailers van TGS 2016 kun je hier beneden bekijken!

Om te beginnen met Final Fantasy 15, deze game was ook te spelen op Gamescom en alhoewel het meer een Car Pushing Simulator leek op de gamebeurs zit er natuurlijk veel meer achter de game. Één van de aspecten die de game zo goed doet, is zijn cinematics en trailers. De voice-acting en kwaliteit is erg sterk en de game voelde erg goed en soepel om te spelen. Bekijk de trailer hier beneden:

Gravity Rush 2 blijft het publiek verbazen met de muziek, art style en de movements die jij kunt uitvoeren. Ook deze trailer is weer adembenemend!

NieR: Automata is een game waar velen nog niks, nada, noppes van weten. Maar de game heeft zoveel potentie en verdient meer aandacht dan dat hij krijgt! De trailer ziet er top uit, en daarom kun je hem hier bekijken.

Nioh is als demo te downloaden op jouw Playstation 4 en de game heeft recentelijk nog een release date gekregen. Tijdens de Tokyo Game Show verscheen er natuurlijk ook een nieuwe, flashy trailer.

Alsof Final Fantasy XV nog niet genoeg hype brengt, heb je ook nog het schattige World of Final Fantasy. Kijk hier naar deze pluizige trailer:

Watch Dogs 2, zal hij beter worden dan deel 1? Nou, het verhaal lijkt er in ieder geval wel op vooruit te gaan, bekijk hier beneden de story trailer!

Dragon Ball Xenoverse 2 zal veel verandering brengen tegenover zijn voorganger, wij hebben de game gespeeld op Gamescom en waren onder de indruk, vandaar dat ook deze game een plekkie verdient hier!

Nou, er was genoeg te zien op de Tokyo Game Show en ook al was 2016 niet het beste jaar voor nieuwe games tot nog toe, laten we hopen de aankomende games dit zullen veranderen! Wat denk jij?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek