Guild Wars 2, ontmoet The New Shatterer

Net als Tequatl, The Sunless krijgt The Shatterer dan ook eindelijk zijn kans om te laten zien hoe bruut en sterk een draak daadwerkelijk moet zijn! ArenaNet gaat net als bij ”Teq” dus ook een hele nieuwe laklaag over de paarse draak van het noorden gooien!

Om te beginnen, The Shatterer krijgt een Defiance bar die gericht is op zijn ”Shard Storm” om de Permablind te verhelpen. Hierbij zullen een aantal spelers makkelijker de achievement die nu voor sommigen moeilijk te krijgen is dan eindelijk kunnen behalen. Ook de Pulsing Crystal Nodes die de draak zijn leven herstellen zullen nu een defiance bar krijgen. Dit zijn al twee elementen die deze boss een hele nieuwe draai zullen gaan geven!

63d06Bash-the-Dragon-song-purple-590x331

Deze paarse kristalspuwer heeft ook een fase waarin hij opstijgt en zijn buddies erbij haalt, die normaal easy te verslaan waren.. Maar The Shatterer is niet de enige die naar basic-fit is geweest! Ook zijn hulpjes zullen een flinke boost krijgen om de challenge te verhogen. Deze hulpjes krijgen een condition boost, vooral als we het hebben over Bleeding en Vulnerability. De draak zelf zal een flinke boost en afwisseling in zijn aanvallen krijgen.. Schiet jij van veraf een draak met een mortar in zijn gezicht, dan moet dat ook zo zijn consequenties met zich mee dragen. Dit betekend dat je niet meer veilig bent ook al sta je van een flinke afstand de kanonnen te bemannen, ook deze moeten nu beschermd worden!

7fdf7The-Shatterer-590x419

The Shatterer is wel zo aardig geweest om vlak bij een berg met heavy equipment te landen, natuurlijk mogen wij als spelers hier dus ook gebruik van gaan maken in het gevecht tegen dit vernieuwd, meedogenloos beest. Mensen die verder zijn in gliding en gebruik kunnen maken van updrafts kunnen deze dus ook toepassen in het gevecht en krijgen dan een bomb kit waarmee ze bommen van bovenaf kunnen gooien! De rewards en achievements zijn ook verhoogd voor deze boss fight, wat dit precies is, is geheel aan jou als speler om achter te komen!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek