Guild Wars 2: PvP krijgt grote update met nieuwe lobby

ArenaNet heeft een hele boel mensen aangenomen om sinds een paar maanden in teams te werken aan verschillende aspecten binnen Guild Wars 2! We hebben de Living World Season 3(Ep. 5) en de World Vs. World updates al gehad, nu is het tijd voor PvP!

Structured PvP kreeg gisteren een hele grote update en tevens ook een upgrade van de lobby. De game modus krijgt Automated Tournaments. In dit toernooi kan je meedoen aan dagelijkse matches voor mooie belongingen. En heel misschien, als jij het goed doet, mag je mee doen aan het maandelijkse toernooi. Dit toernooi zal nog betere rewards geven.

Guild Wars 2 PvP Lobby Thief

De nieuwe PvP lobby is toegankelijker voor iedereen en ook een stuk leuker om in rond te lopen of te wachten. WoodenPotatoes zal er binnenkort zeer zeker een korte tour van geven! houdt even zijn YouTube kanaal in de gaten als je een tour wilt in de nieuwe Heart of the Mists.

Ook is er een nieuwe 2 vs. 2 team death match in de game gelanceerd, hier was al een tijdje vraag naar en velen zijn hier dolblij mee. Zelfs aan het einde van een ronde krijg je nu een end-screen die een beetje lijkt op die van Overwatch, een leuke toevoeging als je het mij vraagt! Bekijk hem hier beneden.

Guild Wars 2 PvP endscreen

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek