Guild Wars 2 PvP League Season

Eindelijk is het zover, het volledig vernieuwde Ranked spelen van het Player vs Player model in Guild Wars 2. THE SEASON HAS BEGUN! Dit is het eerste PvP seizoen sinds de launch van de nieuwe expansion: Heart of Thorns. Dit gaat voor velen een hoop gescheld worden maar uiteindelijk kun je er met plezier op terugkijken! Maar wat houdt zo’n league nu in..?

6d573Fight-Dec1

1 December is het dan eindelijk begonnen en boy oh boy wat een verbetering is het! PvP was natuurlijk net als WvWvW een beetje dood na de launch van Heart of Thorns omdat velen de nieuwe PvE content wilden spelen, wat natuurlijk volledig te begrijpen is! Daarom heeft Arenanet dus ook gewacht met het beginnen van deze league. Voordat Heart of Thorns released was kon je ten alle tijden Ranked matches spelen, dit hebben ze na een update veranderd zodat Ranked spelen alleen nog maar mogelijk zou zijn in een Active Season.

7d933Be-Legendary

Ze hebben met het nieuwe seizoen ook een heel nieuw systeem in de game gebracht, het Division systeem. Dit houdt in dat je een soort ladder gaat beklimmen om rewards te halen en dus ook je weg te banen naar de nieuwe Legendary Wings! Iedereen die in de PvP lobby, Heart of the Mists is, krijgt een Division icoontje naast zijn of haar naam. Dit icoontje zal anderen laten zien in welke Tier jij zit op die ladder en uiteindelijk als het seizen eind januari af zal gaan lopen zal de progress, dus ook je icoon, niet verdwijnen. Dus wil jij die legendary backpiece hebben? Of wil je juist die titels, achievement punten of whatever.. Dan is dit je kans om PvP in haar volle glorie te spelen!

8d89aPro-Leagues-Logo-small-us

Vergeet natuurlijk ook niet op te letten of er in-game rechtsboven geen Twitch icoontje staat, wat inhoud dat de ESL League live aan het streamen is. Hier kun je tactieken uit halen of misschien gewoon lekker kijken hoe de pro PvPers hun weg banen naar die 200.000 Dollar prijs!

Doe jij mee aan de Season, of wil je PvP gewoon eens proberen? Dan is dit je kans! Vergeet natuurlijk niet in de reacties hier beneden even achter te laten wat jij vind of vond!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek