Guild Wars 2 Raids Bijna Hier

Drie jaar na de launch van Guild Wars 2, is de expansion ”Heart of Thorns” uitgekomen, voor de meesten een grote opluchting. Na een weekje spelen waren velen al een beetje gewend aan de nieuwe speelstijl en helemaal verslaafd aan gliding.. Maar nu.. Is het tijd voor.. RAIDS!

Guild Wars heeft vanaf het begin nog nooit raids gehad dus velen hadden de moed opgegeven dat de game ze ooit zou krijgen, nu, na drie jaar en een expansion komen ze eraan, vanaf 17 november zal de eerste wing van de eerste raid te spelen zijn. De raids zijn zo gemaakt dat er tien spelers nodig zijn deze te completen, ze zullen de echte challenging group content in de game gaan brengen met een epic boss design en een mooie en functionele omgeving.

2963571-2

Elke boss zal kans geven op Ascended armor/weapon rewards, Legendary Crafting items en andere Jungle Themed items. Om de zoveel tijd zullen de andere wings releasen die uiteindelijk de raid tot zijn volledigheid zullen laten komen. Ik persoonlijk denk dat andere raids over de mappen van Tyria zelf zullen komen, zoals de Ring of Fire. Ook denk ik dat er een raid zal komen met een storyline over de White Mantle. Voorlopig moeten we maar eens gaan uitzoeken hoe we de bosses van de Spirit Vale zullen gaan verslaan.

2963574-5

Allies in need: De Spirit Vale zal net als alle andere raids die gaan komen een bepaald verhaal hebben, dit verhaal zal niks te maken hebben met de Mordremoth Story maar zal wel van belang zijn als het gaat om Tyria en waar de wereld van Guild Wars 2 naar toe zal gaan. In deze raid moet je jezelf banen door een bos met donkere geheimen en zwarte magie om een pact squad te redden die gevangen is genomen.
Squad UI: In de beta werkte hij nog niet.. maar de Squad UI komt er eindelijk aan! Met deze UI kun je meer dan vijf mensen meenemen.
Legendary Rewards: Na de eerste wing zal je een collection gaan unlocken die jou op weg zal zetten naar de nieuwe Legendary Armor pieces en de nieuwe Legendary Weapons.

2963573-4

Kijk jij uit naar de raids? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek