Guild Wars 2, De reis naar PAX Prime 2015

GW2: Heart Of Thorns

Net als een boel andere developers, komt ook ArenaNet naar PAX Prime dit jaar op 29 Augustus in Seattle, Washington om weer een stukje informatie vrij te geven over de nieuwe uitbreiding: Heart of Thorns. Een tijdje terug hebben ze al een hoop informatie vrijgegeven over Guild Halls op de E3 Conventie, dit keer gaan ze het hebben over Challenging Group Content.

ArenaNet geeft wekelijks informatie vrij over de veranderingen die zich gaan voordoen in de classes die de game bevat en over de nieuwe class, de Revenant. Op de E3 Conventie eerder dit jaar hebben ze veel informatie vrijgegeven over Guild Halls, de nieuwe ‘social’ optie die een hele nieuwe sfeer aan de game gaat geven.

Op 29 Augustus zullen Game Director Colin Johanson & ArenaNet President Mike O’Brien het gaan hebben over de Group Content die in de uitbreiding gaat komen. Met deze content willen ze de endgame van Guild Wars uitbreiden, waardoor spelers niet snel het gevoel gaan hebben dat er niks meer te doen is in het spel.

Guild Hall voorbeeld

Er is nog niet veel vrijgegeven over de daadwerkelijke Group Content, wel is er al informatie over de Guild Missions, die je samen met je guild vanuit jullie Guild Hall kunt betreden, het idee is dan dat een Guild Leader of Officer het portaal opent naar één van deze missies zodat iedereen tegelijk naar de gekozen locatie kan gaan.

ArenaNet heeft wel al over Group Content gesproken maar heeft hier niet veel informatie verder over vrijgelaten, voor de mensen die benieuwd zijn naar wat ze te zeggen hebben op PAX Prime is er een Twitch Livestream te bekijken via het Guild Wars 2 kanaal op 29 Augustus, 9:30 a.m. Pacific Time (UTC-7).

Voor de mensen die niet bekend zijn met Guild wars 2 of met de uitbreiding is hier een trailer van Heart of Thorns, Misschien zien we jullie ingame!

Guild Wars 2: Heart of Thorns staat gepland voor eind 2015.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek