Guild Wars 2: Tyria is heet in deze nieuwe trailer

Guild Wars 2 Rising Flames

ArenaNet heeft wat tegenslagen gehad met het verliezen van Colin Johanson en velen dachten dat dit het einde zou betekenen van de content omtrent Guild Wars 2. Gelukkig blijft het team van ArenaNet lekker doorknallen met alweer de tweede episode van de Living World Season 3!

De eerste episode van het derde Living World seizoen werd door Guild Wars 2 spelers erg geliefd! De nieuwe Bloodstone Fen map was qua gameplay en op grafisch gebied echt een mooi plaatje. Ook de content zelf is erg relevant en veel spelers kwamen terug naar de game! De Heart of Thorns expansion die voorheen uit kwam was ook een geliefde content toevoeging, maar hij leek te kort!

Nu is de trailer van de tweede episode online gekomen… Guild Wars 1 fans zullen blij zijn met een eerste blik op een oud bekend gebied: The Ring of Fire Island Chain!

De trailer ziet er adembenemend uit en er zal aardig wat content met de update erbij gaan komen, daarover kun je hier meer lezen. Op het eerste oog ziet de trailer er natuurlijk super uit, maar waarschijnlijk heb je wat dingen gemist, wat kleine hintjes of easter eggs.

Gelukkig is WoodenPotatoes altijd lekker snel met het brengen van een uitgebreide video met uitleg over nieuws en trailers. Ook over deze trailer heeft hij een lekker lange video gemaakt, speciaal voor jullie!

Welke kant Guild Wars 2 op zal gaan zal steeds duidelijk gaan worden, voor nu lijkt het beeld erg positief! De game groeit alweer erg snel qua content, en de content is en blijft ook relevant. Voor fans van de eerste game zal deze update natuurlijk geweldig gaan zijn, wij zijn benieuwd naar hoe het zich uit gaat pakken! En jij?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek