Guild Wars 2 Wintersday is begonnen!

Net als in jou favoriete MMORPG, FPS of whatever je speelt is er ook in Guild Wars 2 een jaarlijks kerst evenement genaamd ”Wintersday”. Naar mijn mening één van de gezelligere kerstevenementen die ik in een game gezien heb en daarom wil ik het hier vandaag met jullie over hebben!

MMO games staan bekend om het feit dat ze holiday evenementen meestal groots uitpakken, denk aan de vroegere Runescape dagen, ik weet zeker dat degene die RS speelde elk jaar weer opnieuw die kerst-quests zaten te spelen om die weirdo hoedjes te krijgen of wat er dat jaar dan weer te krijgen viel. Uiteindelijk belandde ze dan toch weer in je bank, maar de kerstsfeer, die blijft! Net als alle andere MMO’s doet ook Guild Wars 2 mee om die kerstsfeer naar de speler te brengen op een unieke manier. Bekijk sowieso de release page hier.

14ddeSnowball-Fight-590x331

Net als elk jaar vliegt Toymaster Tixx zijn schip weer boven Divinity’s Reach om het traditionele Tyriaanse Wintersday terug te brengen naar de game, in dit schip kun jij Puzzels oplossen en een aantal ”gevaarlijke” enemies in stukken meppen voor rewards. Ook een traditioneel aspect is natuurlijk de grote Jumping Puzzle, spring van snowflake naar snowflake, van cadeau naar cadeau en bereik het einde van deze puzzle, maar pas op voor lawines en rollende sneeuwballen zo groot als een giant!

a8c0cWintersday-Activities

Ook is er natuurlijk de Bell Choir ring en de Toypocalypse, oooo ja, ik vergeet bijna de Snowball Mayhem.. Allemaal leuke minigames voor jullie om te spelen! Ook is er dit jaar een gedaante genaamd Grawnk, de cliché ”Kerstverpester” die elke game/film wel heeft. Ook kun jij nu er Guild Halls zijn sinds de expansion uit is je Hall decoreren met leuke kerstversieringen. Er zullen natuurlijk ook weer nieuwe armor en weapon skins zijn!

Speel jij Guild Wars 2 en vind jij Wintersday helemaal gezellig? Laat het ons weten in de reacties! Heb jij nog geen Guild Wars 2? De game is gratis te spelen op www.guildwars2.com!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek