Guild Wars 2: WvW en PvP komen terug in ‘volle’ glorie

Guild Wars 2 PvP WvW

Guild Wars 2 is qua PvE op een piek, de Living World Season 3 moet toch wel het beste stukje story zijn sinds launch! Iets wat wel erg achtergesteld werd, was World vs World en PvP. Dat veranderd nu, deels!

Juni wordt ‘your month to shine’ als jij het fijn vind om tegen jouw medespelers te vechten in gigantische sieges of in structured PvP. Er komen flink wat tweaks, balans patches en nog grotere updates naar de twee content aspecten:

Guild Wars 2 PvP WvW

World vs. World – 6 juni
Updates in WvW zullen vooral de voorrang leggen op het verbeteren van de Looking For Group functie. LFG zal een nieuwe UI krijgen die het makkelijker maakt voor spelers om groepen te vinden. Tevens komen er meer opties en functies naar de LFG tool. Ook de rewards krijgen een nieuwe UI en natuurlijk komen er meer en hogere rewards voor het participeren in WvW sieges en skirmishes. Tevens krijgen skirmishes ook een update, alhoewel nog niet zeker is wat dit precies in zal gaan houden.

”Sharpen your blades, and get ready to rock!”

PvP – 13 juni & 20 juni
Op de dertiende deze maand zal het zevende seizoen van de PvP leagues weer beginnen. In dit seizoen komen er automated tournaments bij! Deze toernooien zijn de basis van de toekomst van Structured PvP in Guild Wars 2. Je kan in drie dagelijke toernooien meedoen en daarmee krijg je ook de kans om mee te doen aan een maandelijks toernooi waarmee je grote rewards kan winnen. sPvP zal ook 2v2 custom arena’s krijgen en een nieuwe PvP lobby om in te chillen!

Een boel veelbelovend nieuws vanuit Arenanet dus! Wat vind jij van al deze veranderingen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek