Guild Wars 2: WvW in volle gang, Competitive Pack begint!

Guild Wars 2 PvP WvW

Eerder vorige week werd al aangekondigd dat er grote updates gingen komen richting WvW en PvP voor Guild Wars 2. ArenaNet is in volle gang bezig aan de laatste Living World episode en nu dit! What a time to be alive in Tyria!

Gisteren is het dan allemaal begonnen in World vs. World! De allereerste update van het June Competitive Pack initiatief van ArenaNet is nu dus live. Wat houdt dit in? Allereerst kan je nu sparen voor je Legendary WvW backpiece, Warbringer. Elke keer als jij een Battleground in gaat, krijg je nu een pop-up om een squad of groep te joinen. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat spelers actiever spelen en socialer spelen! De meningen verschillen hierover maar het grootste deel van de spelerspopulatie lijkt positief.

Guild Wars 2 WvW PvP

Buiten dat kan je nu nieuwe en betere rewards krijgen in Skirmishes en Zerg gevechten! Je kan ook nieuwe reward tracks zien als je kijkt in het lijstje en het is nu niet perse makkelijker om beloningen te krijgen, maar wel is er een betere balans en is alles overzichtelijker in het behalen van je ‘pips’.

Guild Wars 2 WvW PvP

Triumphant Hero’s armor en prestigious Mistforged Triumphant Hero’s armor zijn nu beschikbaar! Dit is de derde tier in WvW armor en zal dan ook zeer moeilijk te krijgen zijn. Als jij een echte WvW’er bent is dat natuurlijk geen enkel probleem!

Guild Wars 2 WvW PvP Armor

Vanaf 13 juni zal het zevende seizoen van de PvP Leagues beginnen, je kan weer nieuwe rewards krijgen en een flamboyante Mini Pet! Buiten dat komt er 20 juni een volledig nieuwe PvP Lobby, die nog bekendgemaakt zal worden. Zodra dit uitkomt, kan je het bij ons lezen!

Wat vind jij van de WvW veranderingen? Storen de lange wachtrijen om de Battlegrounds in te kunnen je, of vind je het juist tof dat WvW weer zo druk is? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek