Guild Week: Mission changes

Arenanet zal deze hele week streams houden en informatie geven over alles wat er veranderen gaat als het gaat om guilds in Guild Wars 2: Heart of Thorns. Ze hebben ook al een preview gegeven over de nieuwe Squad UI en ze hebben Guild Halls laten zien, twee op het moment. Gister hebben ze info vrijgegeven over hoe die Guild Missions te werk zullen gaan.

Er zullen nieuwe soorten komen, namelijk missions die bijvoorbeeld ook in WvW en PvP bepaalde dingen verwachten van je guild. De guild kan zelf kiezen welke missions ze die week willen doen, of het nou PvE. PvP of WvW missions zullen zijn, dit bepaald de guild helemaal zelf! Voorbeeld: Je bent in WvW met je guild en je capped en kamp/toren of iets, dan kun je een guild mission doen die van jullie verwacht dat jullie als guild deze objective verdedigen tot dat deze naar de volgende tier wordt verhoogd. Je moet dan als guild goed samenwerken en bijvoorbeeld een aantal mensen van de guild Dolyaks laten escorteren.

a601dGuild-Portal-Heights-590x331

Alle Guild puzzles en challenges zullen nu instanced zijn, zo dat alleen guild members mee kunnen doen hieraan. Natuurlijk kun je wel mensen meenemen die niet in je guild zitten, maar zo blijft het wel georganiseerd. Hoe het in zijn werking gaat:
De guild vlag die altijd voor elke Guild puzzle of challenge staat zal er nog steeds staan, alleen in plaats van dat de deur open gaat, komt er nu een portaal die jou naar de instance brengt samen met jou guildies.

De nieuwe guild mission panel zal mensen kunnen laten kiezen tussen easy, medium en hard missions. Bij elke mission zal staan hoe veel guild members er ongeveer nodig zullen zijn deze te voltooien. Maar je hoeft niet perse met veel mensen te gaan, als er ervaren spelers in je guild zitten is het ook mogelijk deze met minder mensen te voltooien dan aangegeven wordt. Als een soort adviessnelheid bord die 90% van de mensheid negeert. Zo zal er nog veel meer informatie worden vrijgegeven over guilds, hieronder voor jullie nog één van de livestreams waarin een hele guild hall aan bod wordt gebracht:

Heb jij Heart of Thorns al pre-purchased? Laat ons weten wat jij tot nu toe vind van de aankondigingen in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek