Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Guillermo del Toro spreekt zich uit over Konami

Guillermo del toro konami

Simpelweg “F**k Konami” las de tweet van director Guillermo del Toro, bekend van onder andere Pan’s Labyrinth. Del Toro leek niet terughoudend. De reden van zijn woede lijkt nog steeds de afgelaste Silent Hill game te zijn. In zijn tweet deelde del Toro echter de nieuwe trailer van Death Stranding.

De trailer werd tijdens de game awards getoond. Naast Hannibal ster Mads Mikkelsen, verscheen del Toro ook in de (zeer vreemde) trailer. Del Toro heeft eerder uitgedrukt te willen werken met Kojima. Death Stranding lijkt daar het resultaat van te zijn. In hoeverre Guillermo met de game (naast de deelneming in de trailer) te maken heeft, is nog niet duidelijk en moet nog blijken.

In een andere tweet maakte Guillermo duidelijk dat de keuze om niet door te gaan met de Silent Hills game hem nog steeds niet duidelijk is. In oktober 2015 sprak hij zich hier ook al over uit. Simpelweg “Makes no f**king sense” was de uitspraak destijds.

Guillermo del toro

De enige positieve uitspraak die de director maakte was om zijn waardering voor Kojima te uiten. Kojima nam een Industry Icon award in ontvangst. Dit nadat hij in 2015 niet werd toegelaten tot het event vanwege het verlaten van de publisher. Konami heeft gezegd nog steeds achter de Silent Hill titels te staan. Er staan er echter geen op de planning. Een toevoeging van Konami was dat de Silent Hill game nog niet erg ver in ontwikkeling was.

Del Toro lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. De director wil geen eigen games meer maken. Het is ook niet de eerste keer dat een project met de director uit elkaar valt. Er werd eerder gewerkt aan een horror game met de titel Insane. Dit in samenwerking met THQ. Deze game ging niet door vanwege het ten onder gaan van THQ. Volgens de director zelf rust er een soort van vloek op hem. Wanneer hij samenwerkte met THQ, ging THQ ten onder. Wanneer hij samenwerkte met Kojima, verliet Kojima Konami. Om geen andere bedrijven of levens te verpesten maakt del Toro dus de keuze om geen eigen games te maken.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek