Blaas de servers op van Gwent tijdens de stresstest, start nu!

Gwent

Gwent is een minigame in The Witcher, maar gelukkig wordt het ook een standalone game met veel meer features dan dat we gewend zijn van de card-mini-game in The Witcher 3. Vandaag kan jij al een eerste kleine blik werpen op de game!

Huh? Wat bedoel je Darkness? De gesloten Beta van Gwent begint toch pas op 25 oktober? Dat is nog ruim een maand! Ja, daar heb je helemaal gelijk in, maar om er voor te zorgen dat tijdens deze beta de game niet of nauwelijks gespeeld kan worden start CD Projekt Red vandaag een speciaal event voor Gwent, namelijk: Kill the Servers!

Tijdens dit evenement worden er een hoop spelers toegelaten tot de servers van Gwent om te testen hoe goed alles functioneert. Gelukkig krijg je samen met toegang tot de servers ook toegang tot een gedeelte van de game. De content is niet compleet, het is namelijk nog geen beta, enkel een test om te checken of de servers het geweld van de enthousiaste spelers wel allemaal kunnen verdragen.

Wanneer?

Vanaf vandaag, 23 september vanaf NU, 17:00, tot en met 21:00.

En.. Dinsdag 27 september vanaf 20:00, tot 00:00.

Je hebt dus twee dagen de tijd om alvast een blik te werpen op de nieuwe Card Game die het zal gaan opnemen tegen Blizzard’s Hearthstone en bijvoorbeeld Bethesda’s TES Legends. Het mooie aan Gwent is dat het deels gebaseerd is op bluffen en niet op de kracht van je kaarten. Jouw speeltechniek is de sleutel tot succes, als je mooie kaarten hebt, is dat enkel een leuke bonus.

Hoe doe ik mee?

Heel simpel. Klik op deze link. Vul je e-mail in, log in op GoG en open je GoG client, als je die niet hebt kun je die installeren vanaf de pagina waar je je dan bevindt. Open de game client en installeer Gwent: Kill the servers!

Laat ons achteraf even weten wat jij ervan vond!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek