Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Gwent: The Witcher Card Game Cinematic+Gameplay Trailer

Gwent

Op YouTube zijn twee nieuwe trailers te zien van Gwent: The Witcher Card Game. De ene trailer is een cinematic en de andere trailer laat ons onderdelen van de gameplay zien. De gameplay trailer laat beelden zien van Online play en een zeer korte preview op de singleplayer campaign. 

De cinematic trailer laat ons niet veel zien over de game zelf. Het geeft vooral een mooi beeld van de samenhang tussen de wereld van The Witcher 3: Wild Hunt en Gwent. In de trailer zien we hoe Geralt en Ciri een potje Gwent spelen en verstoort worden door een aantal Guards. Ze spelen hun spel uit terwijl ze met de guards vechten.

Gameplay trailer

De gameplay trailer laat zien wat de mogelijkheden zijn in Gwent. Het begint met een uitleg van de basiselementen van het spel. Het vertelt over de 3 verschillende linies op het bord. De 3 linies zijn melee units, ranged units en siege weapons. Daarna geeft het een overzicht van de 5 verschillende klassen kaarten die er zijn binnen het spel. De 5 klassen zijn Monsters, Northern Realms, Skellige, Scoia’Tael en Nilfgaard. Elk van deze klassen heeft bepaalde voordelen en nadelen. Zo kunnen monsters zichzelf klonen en kunnen de Scoia’Tael de tegenstander infiltreren.

De gameplay video gaat voornamelijk over online play en hoe het spel gespeeld moet worden. Toch wordt aan het eind nog even gehint naar de singeplayer campaign die Gwent zal bevatten. Er zijn wat beelden te zien van een speler die over een map loopt en er wordt verteld dat het verhaal van de singeplayer campaign geschreven is door de schrijvers van The Witcher 3. Er is in deze video nog weinig informatie over de singleplayer campaign, maar meer informatie zal snel volgen. Als je door het zien van deze trailers geïnteresseerd bent geraakt in de game kun je op de website van Gwent je opgeven voor de gratis bèta. Op deze manier kun je alvast beginnen aan je avontuur met Gwent.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek