Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Gwent: The Witcher card game open bèta op PS4 begint dit weekend

Gwent

Gwent: The Witcher Card Game zal dit weekend een open bèta hebben op de PS4. Spelers in Europa, Noord Amerika en Zuid Amerika kunnen de game spelen vanaf 31 maart tot en met 3 april. Het enige wat je hoeft te doen is de Gwent technical bèta file te downloaden in de PlayStation Store. Dit heeft CD Projeckt aangekondigd op de Gwent website.

Gwent is een kaartspel dat gespeeld kon worden in The Witcher 3: Wild Hunt. Het kaartspel was zo geliefd bij de Witcher-spelers dat er steeds meer vraag kwam naar een standalone versie van Gwent. CD Projekt RED beantwoordde zijn fans en kondigde op de E3 van vorig jaar het kaartspel als standalone game aan. We zijn nu bijna een jaar verder en nu verschijnt eindelijk de open bèta van de game. Dit weekend kun je van 31 maart 19:00 tot en met 3 april 08:00 de game zoveel spelen als je wilt.

Wat is er beschikbaar

In de open bèta kun je je eigen deck vormen, de tutorial spelen en online casual matches spelen. Niet alle functies zijn meteen beschikbaar. Zo kun je nog geen ingame purchases doen, zijn trophies nog niet beschikbaar en worden de bèta accounts verwijderd als de bèta voorbij is. Het doel van de bèta is volgens CD Projekt RED ook niet om te kijken of de game leuk is of om de balans te controleren. Ze willen alleen maar kijken of de game werkt op de PS4 als veel spelers tegelijk online zijn. Het is voor het spelen van de open bèta niet nodig dat je een PlayStation Plus abonnement hebt. Als je deel wilt nemen hoef je alleen maar de Gwent: The Witcher Card Game Technical Beta file te downloaden. Wanneer de game daadwerkelijk gereleased wordt, is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek