Gwent: The Witcher card game open bèta op PS4 begint dit weekend

Gwent

Gwent: The Witcher Card Game zal dit weekend een open bèta hebben op de PS4. Spelers in Europa, Noord Amerika en Zuid Amerika kunnen de game spelen vanaf 31 maart tot en met 3 april. Het enige wat je hoeft te doen is de Gwent technical bèta file te downloaden in de PlayStation Store. Dit heeft CD Projeckt aangekondigd op de Gwent website.

Gwent is een kaartspel dat gespeeld kon worden in The Witcher 3: Wild Hunt. Het kaartspel was zo geliefd bij de Witcher-spelers dat er steeds meer vraag kwam naar een standalone versie van Gwent. CD Projekt RED beantwoordde zijn fans en kondigde op de E3 van vorig jaar het kaartspel als standalone game aan. We zijn nu bijna een jaar verder en nu verschijnt eindelijk de open bèta van de game. Dit weekend kun je van 31 maart 19:00 tot en met 3 april 08:00 de game zoveel spelen als je wilt.

Wat is er beschikbaar

In de open bèta kun je je eigen deck vormen, de tutorial spelen en online casual matches spelen. Niet alle functies zijn meteen beschikbaar. Zo kun je nog geen ingame purchases doen, zijn trophies nog niet beschikbaar en worden de bèta accounts verwijderd als de bèta voorbij is. Het doel van de bèta is volgens CD Projekt RED ook niet om te kijken of de game leuk is of om de balans te controleren. Ze willen alleen maar kijken of de game werkt op de PS4 als veel spelers tegelijk online zijn. Het is voor het spelen van de open bèta niet nodig dat je een PlayStation Plus abonnement hebt. Als je deel wilt nemen hoef je alleen maar de Gwent: The Witcher Card Game Technical Beta file te downloaden. Wanneer de game daadwerkelijk gereleased wordt, is nog niet bekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek