Habbo Hotel bestaat vijftien jaar

Habbo Hotel

Een van de langstlopende online virtuele werelden bestaat vandaag vijftien jaar onafgebroken! De game waar al jaren tieners en volwassenen hun vrije tijd in doorbrengen met het inrichten van hun kamers met meubi, of gewoon lekker chillen in kamers van andere Habbo spelers.

Habbo is de langstlopende tiener virtuele wereld van deze tijd en is blij om dit te vieren. vijftien jaar van actieve dienst! Na een bescheiden start als een chatroom voor een Finse muziekband, is deze iconische free-to-play game gegroeid en geëvolueerd, dankzij de steun van de gemeenschap.

In de afgelopen maand heeft Habbo’s schepper, Sulake, ter ere van hun toegewijde gemeenschap( meer dan 3.000.000 zeer actieve maandelijkse spelers ) beloond met een reeks van wedstrijden en prijs giveaways. Meer dan vijftien miljoen prijzen, zowel fysieke als virtuele zijn uitgedeeld aan de spelers over de afgelopen zes weken. waaronder een kans om te worden vereeuwigd in het spel in de gloednieuwe Hall of Fame, en een grand-prijzenpakket ter waarde van een spel-veranderende 4000 euro ! De winnaar van de grote-prijs zal bekendgemaakt worden op 28 augustus aanstaande.

“Habbo Hotel betekent verschillende dingen voor veel mensen, maar waar we het allemaal over eens zijn dat het een speciale iets is. Aldus Antti-Jussi Suominen, CEO of Sulake.”

Habbo Hotel

“We zijn blij de vijftien jaar dat wij behaald hebben. Veel spelletjes kunnen hier alleen maar van dromen, en we kijken uit naar wat de komende vijftien jaar te brengen heeft!”

De laatste tien en een half jaar heeft Habbo Hotel de titel voor nummer één virtuele wereld voor tieners! Met meer dan 300 miljoen geregistreerde spelers voor de pc en meer dan vijf miljoen app downloads. De recente toevoeging van iOS en Android apps betekent dat de spelers nu via hun smartphone gebruik kunnen maken van hang-out, chat en persoonlijke ruimte waar ze zijn, wanneer ze maar willen.

Bobba, telkens als je weer iets zegt wat je niet mag zeggen wegens een ingebouwde chatfilter

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek