Hack ALLES in Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

De nieuwe gameplayvideo van Watch Dogs 2 toont ons veel mooie nieuwe dingen. Samen met regisseur Colin Graham zien we wat allemaal mogelijk is in de game: rondrijden, sneaken, selfies nemen en vooral ALLES hacken!

Van een auto tot een videocamera, van een lift tot aan de voordeur en van mobieltjes tot aan je eigen moeder: alles is te hacken in de nieuwe Watch Dogs. In de game speel je als Marcus Holloway in een gedigitaliseerd San Francisco. Holloway is een meesterhacker en zijn vaardigheden komen niet alleen van pas voor het bedrijf DedSec waar hij in de game voor werkt: het biedt ook garantie voor een hoop fun. Als we de trailer mogen geloven, althans.

Bekijk de video hier beneden!

Gameplay

De video toont ons de gadgets die Holloway tot zijn beschikking heeft. Onder andere een drone en een ”RC jumper”, een object waarmee Holloway apparaten vanaf een afstand kan hacken, zijn in de video te zien. Spelers kunnen kiezen voor dodelijke wapens, zoals 3D geprinte vuurwapens, of voor een aanpak met een fluwelen handschoen en stunguns. Graham gebruikt de twee wapens in de gameplay en laat zien hoe je stealthy een gebouw kunt infiltreren. Uiteraard hack je ondertussen alles dat los en vast zit.

Ook wordt er aandacht besteed aan het rijden in de game. In Watch Dogs was dit al een key-element van de game en in Watch Dogs 2 zal hier nog meer nadruk op liggen. Zo zullen de graphics opgepoetst worden in de stijl van Ubi’s racegame Driver.

De trailer toont ook hoe je selfies kan maken voor belangrijke gebouwen en locaties.

Online

Zoals eerder werd aangekondigd, zal de Online Multiplayer naadloos overlopen in de Singleplayer ervaring van de game. Zo kan je tijdens je Singleplayer contact opnemen met andere spelers en zo samen een co-op missie voltooien.

Wanneer je een misdaad begaat, krijg je niet alleen de politie op je dak: andere spelers kunnen online zien wat jij gedaan hebt en daarop inspelen. Ook de PVP modus ”Hacking Invasion” zit weer in de game.

Watch Dogs 2 verschijnt 15 november voor PS4, Xbox One en PC.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek